En fis i rymden är luktfri

Även om folk började blogga för längesen så har det varit väldigt nytt för mig.
Jag skaffade min blogg vid nyår efter att jag köpte min laptop för att jag skulle ha nånting att göra när jag va påväg till, i och ifrån Stockholm. Och tanken va ju att skriva för min egen skull mest, som en dagbok.

Kommer på mig själv att sakna Lunarstorm ibland. Jag saknar klotterplanket, där vem som helst kunde skriva några rader och få vara i rampljuset för en stund.
Men för mig har det egentligen inte handlat om att hamna på en lista så att alla kan se mig. För mig har det handlat om att skapa kontakter, att få nån sorts social stimulans.

Den senaste tiden har jag dock dragits ner djupare och djupare i blogghysterin. Vill hela tiden ha nått intressant att berätta, för annars vill ju folk inte läsa. Man blir ju glad när folk vill läsa just om sin vardag och sina tankar. Jag tycker det är jätte kul att få kommentarer och jag gillar att titta in hos andra.
Men jag börjar nojja mig när jag inte fått några kommentarer på mina senaste inlägg och känner press när många skrivit och jag ska hinna svara Och få in ett nytt inlägg till.
Så jag känner att jag måste för min egen skull faktiskt lugna mig eftersom jag skulle ju skriva för mig själv i första hand, så jag får inte låta sånt påverka mig. Sen om folk vill läsa så är det väl ett plus då!

Jag säger såhär. Min blogg är som en fis i rymden och i rymden kan man varken höra ljud eller känna doft så hwo cares. Livet går vidare utan att alla blickar är på mig. Det var jag som fes men luften är fri!

Filmkväll med mamma


Jag och mamma har precis tittat på den här mysiga filmen om kärlek, mat och bloggning!
Jätte mysig faktiskt. Och man blir väldigt sugen på att laga mat och att ha nått eget att skriva om i sin blogg!



John blund har glömt bort mig


När vi utsätts för sömnbrist
oss trötta och upplever vi brist på energi. Vi får svårt att koncentrera oss, inlärningsförmåga och minne försämras. Vi känner oss dystra, blir lätt irriterade och får oftare skuldkänslor. Individer med långvariga sömnproblem redovisar sämre livskvalitet än de utan sömnproblem.

Sömnbrist ökar risken för fetma. Den som sover för litet får ett ökat sug efter sötsaker och fet, stärkelserik mat. Detta orsakas av att mängden av hormonet leptin, som styr känslan av hunger och mättnad, sjunker vid sömnbrist. Om vi sover för lite ökar även risken för förhöjda blodfetter. Sömnbrist har negativa effekter på immunförsvaret och infektionskänsligheten ökar. För lite sömn kan ge upphov till minnes- och koncentrationssvårigheter och vi blir lättirriterade och dystra. Värkbesvär förvärras ofta vid sömnbrist. Risken för depression är ökad hos individer med sömnbesvär, framför allt hos kvinnor.
Sanofi aventis

3 dygn utan någon som helst sömn är rekordet för mig nu och anledningen till att jag inte är på jobbet idag. Jag har åkt dit. Alla konsekvenser med sömnbrist stämmer in på mig. Jag försöker orka fast jag inte har nån ork. Jag försöker tänka posetiva tankar men de får verkligen brottas med allt som jag tycker att jag misslyckats med. Så här kan det inte hålla på längre. På måndag ska jag ringa ungdomsmottagningen och be om hjälp.

Me love



Chris Brown har ju bettet sig jävligt illa mot Rihanna men I love this song tillsammans med  Lil Wayne!
Inte så konstigt eftersom jag är tokigt i robotar och transformers också :P

Kattsockar



Nu ska jag ut och handla lite saker som mamma och hennes man vill ha när de kommer hem.
Jag har knappt hunnit njuta av att vara ensam hemma ju =/ Bara vart sjuk typ.

Die young



Garderob rensning

Skillnaden mellan killar och tjejer är att en kille köper en sak för 20 kr som är värd 10 kr bara för att han behöver det. En tjej därimot köper en sak för 10 kr fast den är värd 20, även om hon inte behöver den, bara för att det är rea.


 

Jag skäms när jag säger att jag inte har något att ha på mig för sanningen är den att jag har alldeles för mycket att välja mellan!

 

Rensa i garderoben tips som jag testat

1. För varje nytt plagg jag köper så ska minst 2 plagg bort (därav rensar jag garderoben ofta)

2. Skriv ett datum då du ska göra dig av med dina saker. Om du inte minns vad du har lagt i påsen så titta inte i den utan iväg med den derekt. Risken är annars att du börjar plocka tillbaka saker (vilket jag ofta gör).

 

När jag rensar så lägger jag ner allt i påsar som vi sedan skänker bort. Men om de där påsarna får stå för länge så tittar jag egenom dem och lägger väldigt ofta tillbaka hälften av det som skulle iväg. Jag har försökt vara hård mot mig själv men sen så blir jag "för snäll" mot mig själv och samlar på mig mer. Och det är ju inga dyra saker jag köper eftersom jag mest köper på rea eller på secondhand så det blir lätt mycket fort. Har den senaste tiden försökt att blunda för priset när det är något jag gillar. Brukar annars tänka "För det priset kan jag få minst två saker" eller "Nej men jag behöver ju egentligen inte den här". Men så fort det är på rea eller om det är tex 20% nånstans då passar jag på. Därav en massa saker som jag egentligen inte behöver. Det blir alltså dyrt i längden ändå.

 

 


Puzzla is back!

Haha Puzzla kommer in i bild i perfekt rätt timing också :P


Regn och Puzzla fortfarande borta!

Det har snöat ännu mer i morse men när jag gick upp och ut för att hämta posten så regnade det! Regnar fortfarande! Jag har ju inte hunnit skotta än så tänk va halt det kommer bli om snön blir is =/ Och jag har fått 38 feber!

Puzzla har fortfarande inte kommit in än! Jag va ju tvungen att tillslut lägga mig igår så hon har varit ute hela natten!  Och det syns inte ett spår av henne ute nu när det snöat igen. Jag undrar så var hon är =(

Lilla Puzzla gumman, kom hem!

Var är Puzzla?

Jag har försökt i över en timme att få in Puzzla. Var är hon nånstan! Börjar bli riktigt orolig för jag vill inte att hon ska vara ute hela natten! Jag vill ju att hon ska ligga mitt i min säng nu som hon alltid gör innan jag ska lägga mig :(


Dagens ögongodis

 

Ewan McGregor


Glamourama får mig att hoppa till

Så fort jag går in min minoutfit.se och drar ner musen från addressfältet så blir jag alltid lika rädd utav att någon utav de 3 tjejerna börjar prata! Men nu ska jag faktikst ta och gå in på TV3play och titta. För att göra en rättvis bedömning! Nån som sett?

Tänk att det va...

Det är en smällt utkletad Center chokladbit som jag rågade hitta i min We/JL tröja! Inne i "kängurufickan" och jag vet fan inte hur jag ska få bort det för tvättmaskinen tar det inte. Osså har det blivit en stor fett fläck som syns på utsidan=/ Ska tänka på vad jag lägger i mina fickor nästa gång!


Hu! Vad är det!?

Är det nån som kan gissa vad detta här är? :P

Walk to remember

You and me will allways have a walk to remember


Sammetskavaj


Köpte bla den här kavajen på secondhand idag. Ni får ursäkta mitt dåliga paintklipp!

Vinnie videobloggar! My good...


Gröna sockar

Hittade ett par varma sockar i mammas garderob... Snygga va :P

Ska ut och gå en runda med Anna idag igen. Gick ner till havet igår och idag så ska vi gå mot Röda korset och kanske se om man kan fynda nånting :)

Ska inte glömma solglasögonen denna gången!

 

Föresten... Vad jag lutar på bild! Men jag har inte sovit så bra inatt så jag är väl lite sne för det antar jag...


Kvar i nått jag lämnat

Melissa Horn


22.45 får Vinnie ekonomiska problem i TV

22.45 Vinnie får problem med sin ekonomi.

Nej... Det va ju Vince i Entourage som i frånvaron av skådisjobb beaktar han ett lukrativt erbjudande om att framträda på en födelsedagsfest!

Vilken tur att det inte va mig de menade!

Vem är snubben bakom?

Falafel!

 

Det blev stekt falafel och hemmagjord hummos! Skit gott tillsammans med bladspenat, tomat och saltgurka :) Hummosen hittade jag på själv så är nån intresserad av receptet så ska jag försöka komma ihåg hur jag gjorde :P


Vad blir det för mat?

Kom precis hem efter träning och inhandling av lite saker som jag vill ha i kylskåpet (lyxar lite nu när man är hemma själv ett par dagar)

Innan jag stack och handlade så började jag förbereda min middag (se bild nedan) eftersom det jag hade tänkt göra ska stå i ca en timme först.

Vad blir det för mat?

 

Nu ska jag iallafall göra Hummus och det är det som är ledtråden till vad som står på menyn ikväll :D


Huset för mig själv!

Wiiie! Nu ska jag få ha hela huset för mig själv till på lördag!! Så underbart skönt!
Ska jag ut en promenad med Anna snart i solen, ska bli härligt!

Ska ni göra nåt kul idag?
Glöm inte att skrolla ner och ställa en fråga till mig till Frågestunden på fredag :D

Måste säga att jag är SÅ glad över alla som skriver och kommenterar till mig!! Gör mig peppad att fortsätta! Ni är så snälla hela högen!

Frågor till frågestunden!

Här kan du ställa frgor om det är något du vill veta om mig eller nått annat som du tror jag kan svara på!

Jag svarar på allt här på bloggen och länkar de 2 som ställt mest intressanta frågorna i en vecka. Alltid roligast om man får tänka efter till lite :)

So go on and give it all to me!


Biggest loser

 

Ska titta på "biggest loser" nu klockan 19.05 på kanal 5 tänkte jag. Jag kan ibland börja gråta när man ser hur de verkligen kämpar! Jag har aldrig varit derekt överviktig men när jag skulle göra min bröstreduktion (förminskning) så sa läkarna att jag inte fick gå upp mer för då skulle jag väga för mkt för att få opereras =/

Bilderna är från 2005 tror jag!


Robot feber!



Jag är en riktig robot nörd så gissa att jag blev helt crazy när jag såg Black eyed peas nya video!
Får "hönde skin" över hela kroppen!

Flera fläckar


Leopardfläckar

 

Jag har betsämt mig för vad jag vill ha för tatuering. Leopardfläckar! Älskar ju kattdjur så det känns hel rätt. Vet bara inte var nånstans på kroppen... jag vill ju inte att det ska vara en klump bara. Men har mina tankar på att göra några i nacken eller på foten... nånstans där man iallafall kan dölja dem om man vill.

Har ni några tatueringar? Eller funderar ni på att skaffa nån?


Sienna Miller fläta

Skulle verkligen vilja ha den jär frisyren idag! Så fin!

Hur ser ni ut i huvet idag? :P


Ungersk mirakellera mot ärrbildning

Idag är det första dagen på nya veckan och då passar det bra med en grundlig ansiktsrengöring! Bort med det gamla och fram med det nya!

 

Efter min bröstreduktion så använde jag den här mineral leran och lät den värka på mina ärr efter operationen. Har verkligen hjälpt till med läkningen! På Varbergs kurort använder vi den i kroppsinpackningar och i ansiktsbehandlingar. Den tar bort döda hudceller och är både fukgivande och rengörande. Ett bra alternativ för att förebygga acne också. Det bästa är att det är bara ren lera bestående av växtrester som förmultnat på botten av en sjö utanför Budapest och därför blir den aldrig för gammal att använda! Kan det bli mer naturligt?


Salladen ger plats för efterrätten



Älskar sallad! Och efter en god sallad kan man äta en god efterrätt utan ångest :D


Vaniljglass och krossad mintkrokant


Can I call you his name?



Så mysig låt! Och musikvideon är ju så söt :D

Fått frågor om axelsmycket så här kommer ett repris inlägg!

Orginalet ifrån Monki till vänster  och min gjord av ett gammalt nitskärp och gamla halskedjor!

Tack Frida för att jag fick sno din bild:)

 

 

Har gjort min egen axelbrosch! Ibland är det bra att spara på alla gamla smycken och prylar. Jag är väldigt bra på att inte slänga saker för det är roligt att göra om det istället. Men att inte slänga grejjer är på både gott och ont... Man behöver gott om förvaringsplats om inte annat! Osså får det inte gå till överdrift heller.

Men jag vet att det är så sjukt störande när man haft nånting liggandes länge osså tänker man "Nä nu slänger jag skiten" osså efter ett par dar får man en idé på vad man hade kunnat gjort med det! Suger!

Innan tyckte jag det såg konstigt ut med markerade axlar men som med allt annat så ju mer jag ser eller hör nåtning ju mer börjar jag gilla det. Samma sak med musik.
Jag tror att Axelsmycken eller va man ska kalla det är en jätte bra kul grejj att piffa upp tråkiga gamla plagg med. Är inte så "Hifive" på vanliga broscher på plagg men detta känns lite mer nytt och modernt! Eller vad tycker ni?


Fön't ja en körv så höppe ja i älva

Fick dra på mig kepan för mamma ville ut och handla och gå promenad så jag hann inte blåsa håret efter duschen. Tog en grillad med bröd på Hamnkiosken:) Va riktigt längesen jag åt korv med bröd!
Men favoriten är ju ändå en "Halvkoktspecial" med mos och västkustsallad!

Vad är det bästa du vet från kiosken?


Vinterland i silver


DagensOutfit?

Tycker ni att jag ska börja lägga upp mina "outfits" här på bloggen?
Jag är med på Elin Klings sida Minoutfit.se och där kan man ladda upp och rösta på olika outfits! Brukar gå in och tjuvkika på vad folk har på sig när jag själv är osäker då det är svinkallt ute tex.

Bli medlem och rösta på Vinnie :) Jag är inte världens bästa på mode och kläder men jag tycker det är kul!


Såhär såg jag ut i måndags när jag blev 22 år! Lite mindre böj och plut då:P


Kvällens Outfit


Det blev det här tillslut! Inte samma tröja men vit top iallafall :)

Afterwork i snökaos!

Jag kom hem för ca 20 min från att ha pullsat hem i snön efter att ha jobbat sedan klockan 12!
Och nu håller jag på som fan och letar efter en vit tröja som jag lagt undan för att ha till när det blir fest. Har bestämt mig för att trots snön gå till Oscars och dansa med Anna oc! Känns helt galet men fan jag behvöer det efter en dag som denna! Osså hittar jag inte den jävkla vita tröjan nånstans!

Ska snart iväg så bäst jag hittar nåt att ta på mig annars blir det lite jobbigt :P

Hoppas ni har en riktig skön lördagskväll, ovansett hur ni väljer att spendera den!

Dags att gå i ide gott folk?



Jag kommer kanske inte till jobbet idag! Bilen är helt insnöad...
Ska gå till busshållsplatsen och chansa på att de inte ställt in bussen men det tror jag fan de har.
Helt galet... jag ska börja gå i ide...

En svag nyans av ljus nånstans, men ändå...

Vad fan tänker människan med! Vad ska en sketen och dyr Parfym hjälpa mot svält och fattigdom!! Stackars pojke trode att han skulle få hjälp med att börja i sin gamla skola igen! Elda upp pengarna framför ögonen på honom hade varit samma sak! Läs mer på aftonbladet och förklara för mig är ni snälla för jag fattar inte hur hon kan mena allvar!

Hot mess! Eller bara rörigt



Den här låten blir dagens låt för den passar en fredagkväll och mit rum är en i en jäkla röra!

Smycke från cocoo VS Honkong


På www.cocoo.se såg jag det här halsbandet!



Och här är mobilsmycket jag fick av mamma och Tom som dom köpte i Hongkong!
Ska nog ta och ha det som den som ett halsband, blir för stor att ha på mobilen tycker jag! Eller vad tror ni?

Puzzla likes it hot!

Puzzlas favoritplats är att ligga mot elementet. Fattar inte hur hon klarar det för själv så bränner jag mig nästan!

Det blev inget till mormor eller stan med Anna idag för det snöar sjukt mycket! Tråkigt.. Hade gärna gått runt på stan idag som lite fredagsmys. Ingen borde vara ute i det här vädret oavsett om man kör bil, cyklar eller går... Bara om man verkligen måste! Mamma och Tom åkte och köpte all helgmat i förmiddags för att slippa ge sig ut sen och det va ju tur!

Långt eller kort?



Jag hade ju fläta i måndags på första gången på jätte länge. Mitt hår växer ju så otroligt sakta medans de flesta klagar på att deras växer som ogräs! Men det är roligt att kunna ha långt hår ena dagen och kort andra. Är så otroligt glad för mina hårclips som jag köpte billigt förra året på Salong Safari i Göteborg. De är skit hjälpsamma och jätte duktiga där. Hon bakom disken bara tittade på mig och sa "detta är din färg". Gå in på deras hemsida www.salongsafari.com och titta på deras bilder! Man kan beställa hår också!

Funderar på att ha fläta idag också... Ska ner till stan och träffa Anna efter att hon slutat jobbet vid 3. Mormor ringde innan och ville att jag skulle komma förbi för att hon ville gratta mig. Att dömma av vad klockan är så hinner jag nog inte fixa med håret så mkt idag.

Jag har ju bara testat Clipons äns långe för jag tycker det är skönt att man kan sätta på och av dem när man vill. Finns ju olika sätt annars att förlänga håret. Nån som har testat på nåt bättre?

Nu ska jag fixa till nåt till lunch sen borde jag nog börja fixa till mig själv! Ska försöka svara på mina komentarer medans jag käkar så jag får väl laga till nåt som inte kladdar hehe.. <3


Spola städningen?

Håller på att städa inne på toaletten! Städar häldre på toa än damsuger och tvättar golven. Jag tycker om när man verkligen ser resultat och det gör man på toan när allting skiner! Undrar hur rent det egentligen är då överrallt... Städa gör man kanske för att det ska bli fint men skulle man strunta i det eller alltid slarva så blir det väl en "hälsorisk" med tanke på alla baktierier och äckel som trivs då. Tittade inte så mycket på de där tanterna i "Rent hus" men man fattar ju poängen med städning efter ett avsnitt.

Man borde göra städningen lite roligare. Härom veckan så städade jag ju mitt rum med musik på högsta volym och i högklackat! Och att rensa i skåp och lådor är perfekt när man inte har nånting at göra en tråkig dag då man helst håller sig innomhus.
Att städa är absolut inte det roligaste jag vet men samtidigt som det är "tråkigt" så är det alltid en form av "lyckokänsla" när jag ser hur fint det blir! Lite hat-kärlek det där... Man får ta städningen med en klackspark helt enkelt... eller med klackarna på iallafall.



Nån som har tips på "roligare" städning?


Svinga den som Tarzan

Ibland får man vara lite som Tarzan tror jag... eller varför inte Djungel George!
Våga greppa lianen och svinga sig ut och sen är det bara att ta tag i nya lianer om man vill komma nånstans. Om man ska komma framåt måste man våga släppa taget om den gamla för man orkar nog inte hålla sig mittimellan hur länge som helst. Och man måste vågra även om man kan riskera att det finns träd i vägen! Att åka in i träd kanske gör ont men det är inte så farligt. Bara tt klättra upp i trädet och greppa nästa lian! Kanske dålig liknelse men jag tror ni fattar ;P

Jag bokade resa till Barcelona i Maj för att jag kände att jag behövde gå emot min rädsla för att resa själv. Tycker fortfarande att det känns läskigt att jag ska göra det men jag tror att det bästa man kan göra för att vinna över rädslan är att göra precis det man är rädd för!


Jag blir så imponerad av folk som gör saker de inte vågar egentligen! Har DU gjort nått som du trode att du aldrig skulle våga göra? Eller är det nåt som du skulle vilja gör men inte vågat än? Isåfall skriv och berätta! Och just det, Watch out for that tree!



Lockar och stjärtlapp

Jag har varit skit pigg idag så jag passade på att träna på gymmet efter jobbet. Och då kom plötsligt den härliga låten ifrån disneyfilmen Djungel George där Brendan Fraser dansar runt en öppen eld i bara stjärtlapp! Eftersom det är en riktigt bra låt och Brendan är rikitgt het i sitt långa lockiga hår och sina muskler (ordnetligt inoljade) så får den bli "Dagens låt"! Lyssna, titta och njut!!

Dela- I know why the dog howls at the moon

 


Varför funkar inte mina kategorier?

Jag skulle vilja börja dela upp mina inlägg i kategorier men detfunkar inte som det ska =/ Gör jag nåt fel tro?

Hinner inte göra så mycket nu tror jag för alldeles strax börjar Nikita! Om nån kan hjälpa mig så kanske jag kan ha det fixat innan nästa vecka iallafall :)

Imon ska jag jobba på kurorten hela dagen. Ser faktiskt fram emot det, det av så längesen jag jobbade där nu!

Just det ja. Jag va på Kurorten idag på en utbildning om bla försälning eftersom de bytat ut tisteloljan i våra eteriska oljer (som vi bla använder i massagen) till ekologiska solrosolja! Fick en liten påse med en av mina favoriter, Soothing body oil.  Verkar lugnande och doften är ljuvlig! Innehåller bla citronmeliss och lavendel. Lyx för både kropp och själ!



Nu har filmen börjat! Stänger ner datorn nu och så säger jag gonatt!

Try sleeping with a broken heart



Lyssnade på den här när jag hade rast på jobbet och gick en promenad. As skön

Jordgubbsaft och Popcorn!



Ska gå in i TV-rummet och titta tillsammans med mamma. Har poppat popcorn och hällt upp en briingare med ekologisk jordgubbsaft! Så gott!

Klockan 22.45 kommer Nikita på TV4Film. Jag minns att jag egentligen inte fick se den när jag va liten. Men så hade mamma råkat spela in Disneyklubben eller nåt på samma VHS-band som Nikita och jag lyckades se filmen i smyg. Tyckte den va så häftig! Älskar delen då hon ska lära sig att lägga på smink och få ett ordentligt bordsskick. Lite läskigt dock för polisen som får en penna genom handen...

Så jag sitta uppe och vänta på detta ikväll. Tur att jag köpte popcorn i 3-pack!


Jobba natten

Nu ska jag iväg och jobba natt i Tvååker. Slutar klockan ett imon men det blir en snabb vända hemma för sen ska jag på möte på Kurorten klockan två! De va schysta som kunde ändra min tid. Skulle egentligen vara där redan klockan tio på förmiddagen.

Har lyckats fixa så att jag är ledig vecka 11 då jag och min syrra åker till Prag! Eller jag behöver bara fixa Lördag Em nu och det hoppas och tror jag att jag kommer göra. För till Prag kan ingen hindra mig från att åka till!

Hoppas alla haft en bra dag!? 

Jag va nere tidigt tillsammans med mamma och Tom. Köpte ett enkelt vitt linne på H&M, de hade 20% på valfritt plagg.
Lulle va här en stund och åt tårta. Jag blir så arg av saker jag får höra! Kan inte fatta hur världen ser ut bakom kulisserna... Men men.. innan hon gick hem igen för att jag behövde vila så fick hon med sig en hel Gekås påse med kläder som jag inte ska ha mer hehe. Älskar att ge bort/byta och få kläder.

Ännsålänge är min garderob tom



Därför har jag föresten gått med i www.klädbyte.se. Där får man en egen garderob där man kan hänga in kläder, skor och accesoarer som man vill sälja eller byta bort. Helt gratis att va med. Ett litet tips och ett miljövänligt sådant :)

Nu ska jag plocka iorning lite till natten! Må gott!

Mina presenter

Några utav presenterna som jag fått! Men jag har fått så mycket kärlek från alla också men det skulle inte få plats på bild ;)



Muggar, lack, tigeröga armband, spikmatta, Prydnad och Avatar dvd


Forever young



Älskar den här låten i orginal med Alphaville men det är skönt med en modern version och vem annars kan göra det rätt om inte Jay Z?

22 år idag

00.01 på en måndag 15 februari 1988 föddes Jag. Vinnie Maria Nordqvist. Missade Alla hjärtans dag med 1 minut. Typiskt mig att komma försent haha. Men jag försökte iallfall och det är inte fy skam att fylla år på "deklerationsdagen" som det va då för 22 år sedan!


Vaknade till "Jag må hon leva" och frukost på sängen och paket :D


Idag har jag blivit uppvaktad som aldrig förr känns det som! Eller hela helgen har jag blivit uppvaktad skulle man kunna säga.

Först va jag, mamma och Tom på Johns Place där vi åt och drack gott i fredaskväll. Bartendern Per gjorde en specialdrink till mig. Och det blev riktigt gott ^^ När vi skulle beställa varmrätten så va jag va ju bara tvungen att testa Anka med apelsin och chokladsås! Lät jätte skumt men det va riktig smaskigt! Och deras potatisgrattäng va inte att leka med den, som vanligt! Efter lite vin, rabarberdessert och en drink i baren så tog vi taxin hem. Jag va så trött och go så jag nästan la mig med kläderna på i sängen.


Bartendern på Johns Place "Vill du ha nåt surt eller sött?"
"Kan man få nåt som är både och?" svarade jag. Och det fick jag såklart ^^

I Lördas va vi ett riktigt härligt gäng som va här hemma innan det blev utgång till Oscarsnite. Jag har lite bilder att lägga upp så jag gör det så fort jag hinner i veckan :)

Igår va det ju alla <3 dag men jag va rätt seg och sleten så jag tog det bara lugnt. Räckte att vara hemma, ligga i sängen och titta på film medans man fick hjärtliga sms ^^

Ända sedan i morse har det varit fullrulle skulle man kunna säga :)
Först frukost på sängen med massa paket :D Ska se om jag kan få några fina kort på allt roligt som jag fick.


Puzzla tyckte också om mina paket men hon brydde sig inte om vad som fanns i lika mkt som jag

Gick en runda istan och hittade två fin fina fynd för pengarna som storasyster skickat till mig! Sen va det dags att hämta tårta som sedan smakades på tillsammans med mina två bästa Annor!

Med en Anna på var sida har jag världens bästa stöd<3


Är så otroigt Happy för alla hälsningar och gratulationer som jag fått idag! Kan bero på att jag är inne på FB lite oftare nu än jag varit tidigare haha! Men gud va jag känner mig lycklig och omringad av vänner!! Kunde inte bli en bättre födelsedag! Och den är inte slut än hehe. Det väntas Fläskfilé med champinjonsås och stekt potatis också... mmmm börjar känna gudomliga dofter utifrån köket :D

Jag, Romy och Michele

Just ni ligger jag i min säng med en skål popcorn och glaset fyllt med coca-cola och tittar på "Romy och Michele- Blondiner har roligare". Eller nu är det Paus.
Älskar karaktärerna och deras stil och att de går sin egen väg! De är ju så coola! Och låten "Time after time" med "Cindy Lauper" får en verkligen att drömma tillbaka till förr i tiden. En film som denna kunde inte passa bättre än just ikväll!


Min nya nyckelring från "Kreativ Insikt" som jag fått utav Anna.
Ett motto man skulle kunna leva efter, inte sant?


Och mindre än 2 timmar var det 22 år sedan en annan blondtott kom till världen! Just det, det va ju jag det! Nu börjar filmen igen!

<3


Tack mamma<3


Min "Alla hjärtans dag"-smörgås

Torsdag

Idag va jag med Anna hem till hennes morfar som bor i Spanien för tillfället för att kolla till huset. Så många roliga minnen man har här ifrån, både som barn och då vi hade otillåtna fester i tonåren hehe! Kikade in i leksaksgarderoben och där hitta vi en massa gammalt kul! Blev barn på nytt :P


Hjälp! Tjoffsan på besök! Råtta!

Några komentarer? Trodde väl inte det...


Anna skulle passa riktigt bra som en houswife!


Om Magnus Uggla inte hade haft lockar

Vi stojjade färdigt och åkte vi hem till Kajsa för lite fik och tjötaah. Trevligt trevligt!
När jag skulle hem sen så upptäckte jag att jag inte hade mina nycklar och mamma och Tom va på Bio! Fick gå till mormor och hämta extra nyckeln. Men jag vette tusan va mina nycklar är nånstans! Hoppas jag hittar dem imon... Kan bli lite jobbigt annars.


Med det avslutar jag med den här passande bilden :)

Godnatt och sov gott!

Eftermiddags promenad med mamma

Jag och mamma tog en promenad runt fästningen

Köpte hem supergod lime cheescake. Super gew!


Gårdagens övernattning


Emma, Theres, Bodil och Bängan (Anna B)


Igår hade jag en riktig kul kväll tillsammans med de här goa tjejerna!
Jag hängde med Bängan efter jobbet och hjälpte till med städning och precis när vi va färdiga och jag tänt ljus i utelycktan så rullade resten in!
Vi va alla hungriga så vi började hacka och steka allt till tacosen! Bängan gjorde en riktigt god guacamole :)
Det är väldigt intressant vad folk är vana vid att att ha i tacos. Nu har jag för första gången ätit tacos med stekta champinjoner i och jag måste säga att det va inte sista gången!
Nånting som också är otroligt gott är att ha lime i... mums!

Kvällen forsatte med olika typer av spel. "Alias"gjorde ju verkligen så att man gick på högvarv!

Det blev hallon/jordgubbar och björnbär med vaniljkesella till efterrätt och det verkade slinka ner trots att alla va rätt mätta och druckna.


En typ av "Twister" där det va knä mot höft och tumme mot panna bla.


Först va de bara två! Men sen så blev det tillökning och det blev en tuff match!


Efter några glas julmust började Theres springa runt bordet ;P


Tillslut kände man att det va dags att lägga sig... man va rätt trött efter fyra spel och en massa regler! Somnade bums uppe på loftet.




Förmiddagssol i snön


Så härligt det är att vakna på morgonen, öppna ögonen och ovanför en så är det klarblå himmel! Det är ju så underbart vackert ute med snön och solen. Just då vill man ha det så för alltid. Nästan.

Tack tjejer för den här gången! Måste göras om!


Puzzla snart hemma

Puzzla är hos veterinären för att kastreras och få märkning i örat. Hon har inte fått äta nånting sen igårkväll och får inte äta förrän ikväll. Jobbigt för henne men det är det bästa. Hoppas allt går fint!


Min lilla har börjat bli stor

Älskar dig Puzzla!

Sovaöverparty i skogen!

Vi är några tjejer som ska övernattningsfest i torpet ikväll! Ska bli intressant haha:P
4- 5 tjejer mitt ute i skogen i en röd stuga i natten! Känns lite som en början på en skräckfilm det här egentligen...Tur att vi har en Ozzyhund! Och jag är glad att ännu en grej blir avprickad som jag haft på handen! Yes! Bara Emos i storstan kvar typ!!

Kommer ihåg mina sovaöverpartyn som jag hade när jag va liten. Mamma brukade läsa spökhistorer för oss och alla ville alltid höra Guldbenet!
En gång berätta en av tjejerna nån spökhistoria och skrämde typ alla så föräldrarna fick komma och hämta hem de som blivit för rädda haha. Inte så jätte lyckat kanske!

Tur att man inte ska övernatta i det här spökhuset!


Jag ska snart ner till stan och möta upp Bängan efter jobbet och sen blir det systemet!

Dansa med Shakira

Just nu dansar  och städar jag mitt rum i högklackat och lyssnar på Shakira på Spotify! Skit bra, får bår ordning och träning på samma gång! Plus att man kan lådsas att man kan göra lika snygg magdans som henne också hehe :P


Shakira får en på danshumör


Frisk luft!

Äntligen har jag varit ute och fått frisk luft! Bängan som också varit/är krasslig kände också att det va dags att komma ut en stund så vi gick en runda runt fäsningen. Hennes gamla klasskompis mötte oss där med sin hund så Ozzy fick en lekkamrat på vägen :)
Man kände verkligen att det räckte med en runda för sen sa kroppen ifrån, blev as trött.
Skönt att komma in i värmen igen och dricka lite kaffe och hallon/mango smoothie.

Jag va överlycklig för att få komma ut för första gången på en vecka!


För ungefär en månad sedan så va Ozzy mindre men nu är de i samma size!


Nu vet man vart alla ankor tagit vägen!


"Titta in i kameran" togs verkligen på allvar!

Ingen sömn, inget jobb

Jag är så jävla arg och ledsen :(
Trode jag skulle klara av att gå till jobbet idag! Att om jag bara kunde sova ut den här natten så skulle jag må tillräckligt bra för att orka.
Tog 2 "Neurol" Valeriana tabletter som "används vid lindrig oro och tillfälliga insomningsbesvär" derekt när vi kom hem från kalaset igårkväll.  Sedan låg jag ungefär 30 min på spikmattan och jag kände mig trött när jag släkte lampan.
Jag vet inte om jag sov, ingen djupsömn iallafall. Kändes som om jag låg i sängen med den tighta fodralklänningen jag hade på kalaset vilket jag ju inte gjorde. Jag kallsvettades och magen och huvudet var fulla av nån slags oro om man kan beskriva det så. Jag försökte höra om mamma och Tom var uppe men tittade sedan på klockan och den va runt 2 så de hade lagt sig för längesen. Gick upp och tog ett glas Samarin för magen och en värktablett för huvet. Jag va så yr och konstig som jag aldrig varit förr. Hela känslan känner jag inte igen alls!
Sen gick det inte att somna om. Då hade ju tankar om allt möjligt grott sig in. Inte förrän strax efter halv 7 somnade jag äntligen. Men jag var ju fortfarande tvungen att gå upp och ringa klockan 8 för att tala om att jag inte skulle dyka upp på jobbet idag heller!
Är det tabletterna som orsakade det här eller vad kan det va? Jag vet iallafall inte om jag vågar ta dem igen! Förkylningen är ju på väg att dra sig tillbaka men tröttheten får mig att må dåligt på ett annat sätt.

Varbergs kurort Comwell. Saknar faktiskt det här stället en aning nu

Det va ett lugnt släkt kalas igårkväll iallafall.
Jag tror maten va god (det jag kände smaken av) men mina blåsor va ett stort problem så jag kunde inte äta ordentligt.
Sofia hade ju fått Wii på morgonen så henne såg man ju knappt nåt av eftersom hon va på sitt rum och spelade. Det va iallafall lite trevligt att träffa kusinerna och övrig släkt.
Pinsamt bara att man har en mor som gärna är i centrum så fort ingen annan tar den platsen. Folk hade kanske pratat mer om de hade fått en syl i vädret, som svar på hennes "Va tråkigt att alla va så tysta, vi gjorde iallafall så det blev lite kul!".


Visst ser denna 100bitars prinsesstårta från kvantumbageriet läcker ut!?


Ja jag är bitter. Det är mycket mer än förkylning som fått mig att må som jag gör just nu.
Men Tack mina vänner för att ni ringer och hör av er. Och tack för att ni vill vara mina vänner! Jag ska försöka krya på mig så fort jag kan för det här är verkligen inget tillstånd som jag trivs i!
Okej att man är sjuk, men att vara bitter blir man fan inte friskare av! Snarare tvärtom.


En Timmie och en Vinnie




Nu blir det mat! Tom har gjort Shepherds Pie. Passar mig perfekt eftersom den vanligt vis inte smakar så mycket haha!


Smoothie som säger booom!

Va riktigt längesen som jag gjorde smoothies så jag fick en bedjande blick utav mamma.

Det blev en riktigt energibomb full med antioxidanter! Verkar som om jag kan ha smittat mamma för hon känner sig inte så kry så detta va precis vad vi behövde.

Jag mixade banan, röd apelsin och vanilj yoghurt tillsammans med ICAs frusna bärblandning av Gojibär, havtorn, blåbär, björnbär, tranbär och röda vinbär. För att få lite mer drickvänlig konsistens tog jag även lite lite Proviva skogsbär och spädde ut med.


Min smoothiebomb garnerad med en physalis. Eller kan det vara syfilis den fått?

Vi ska hem till min äldsta kusin och fira hennes dotter Sofia som blir 15 år! Kan inte fatta att det gått så fort! Usch vad gammal man är! Bra att antioxidanter motverkar rynkor!

Färglada skor!

Nu har jag tittat egenom mina "vår" och "sommar" skor.
Fan va tråkiga! Nästan bara svarta eller mörka. De enda färgglada skor jag har är ett par rosa ballerina och ett par röd/svart blommiga kilklackar.
Nästa gång jag köper ett par skor så är det glada färger och detaljer som gäller!


Mer färg, form, mönster och detaljer på min skohylla i år

Kan inte nån trolla bort mig ikväll?

Fan jag hatar att vara förkyld men ännu mer hatar jag att vara förkyld en helgdag! Då är det ju en massa gottens som man inte känner smaken på:(

I eftermiddags gjorde mamma "Fattiga riddare" på vetebröd. Tyvärr kändes det bara som jag hade en mjuk smaklös massa i munnen.


"Fattiga riddare" med äppelmos är ju annars så gott!

Nu ikväll lagade hon typ det bästa jag vet som får mig att tänka på sommaren!
Rotfrukter i ugn med färsk rosmarin och lammfilé!
Det såg riktigt gott ut... och lammet verkade perfekt. Men jag kunde lika gärna tuggat på en bunt trärötter och en gammal mossig socka.


Tre riktigt trollbindande skådisar!

Vi har min TV i vardagsrummet nu medans den andra är på lagning och min gamla lilla gula verkar fått sig en släng förkylning den också så det är Mamma och Tom som bestämmer vad som visas ikväll. Skulle kunna tänka mig titta på Let's dance. Har inte sett ett enda avsnitt av det den här säsongen så det hade varit kul! 21.30 kommer "Prestige" på 5an som är en av mina favoritfilmer och den skulle jag kunna se tusen gången på raken! Christian Bale (sexbomb), Hugh Jackman (stilig) och Scarlett Johansson (vacker) skapar verkligen magi tillsammans!

Hoppas ni alla där ute får en fredagskväll utan feber, snor och blåsor!

Tyck synd om mig nu!

Hopp... Då har man vart tvungen att ringa och säga att man inte kan komma till jobbet imon.

När jag vakna i morse så kändes det ju som att jag va på bättrings vägen men ki fick jag.

Har ont i prinsip överallt.
Känns som jag ska spy ut genom pannan och öronen känns som de ska sprängas. Näsan och ögonen bara rinner och i halsen känns det som sandpapper. Magen knyter knutar på sig själv och i alla leder känns det som att ledvetskan i dem runnit ut. Om inte det skulle vara nog har jag fått 9 stycken mysiga förkylningsblåsor i munnen också! Kan ju varken prata, äta eller svälja normalt!
Så ja! Tyck synd om mig!

Till Kajsa Phil

Jag vet att det är många år sedan som jag lovade dig en tatuering men här är den!


Tro, hopp och kärlek

Krankatt



Istället för att dricka vattnet normalt ur sin skål så krånglar Puzzla till det för sig!

Alla dessa serier!

Jag önskar faktikst att jag skulle orka att titta mer på tv. Att orka följa serierna som går där.
Nu när jag mår såhär skit så är det så himla skönt att krypa ner i soffan och bara glo.
Tyckte "Grace anatomy" var helt okej idag. Har inte riktigt tagit mig tid att verkligen titta på det. Har lite svårt för sjukhusserier. Men det va bra. Och House är ju verkligen en man för sig!
Sen tittade jag på "The big bang theory" är ju hur guld som helst. Skönt att ha en ny komediserie som "that 70's show" som man tittade på mkt förrut.



Jag och min syster har inte varit speciellt bortskämda med en massa tv-kanaler. Hade bara svt 1 och 2 och 4:an när jag växte upp. Det va rätt nyligen som vi skaffade box. Men tack vare det kändes det som att jag lärde mig vettigare saker. Och sedan vi fick alla dessa kanaler tittar jag mindre på TV nu än jag någonsin gjort.
Fast i serier på TV kan man lära sig ett och annat! Och det gjorde det så mycket roligare att komma hem till någon med en massa kanaler. Man tyckte de hade det så himla lyxigt! Säkert därför jag tycker det är så spännande att se vad det finns för kanaler på hotell hehe.
Jag var alltså inte den roligaste att diskutera serier/Tv med.. och det är jag väl fortfarande inte.
Jag har aldrig följt "Sex and the city" tjejerna, "Prision brake" eller "Desperate houswifes".



"Rederiet", "Tre kronor" och "Skilda världar" var därimot de svenska drama serierna som man tittade på och följde rätt duktigt när de gick. "Dokton kan komma", "Lilla huset på pjärinen" och "Dr Quinn".
Åh "Sunsetbeatch" haha! Gud va fast man va i det. Jag överdriver ju nästan inte heller när det kunde gå 2 veckor utan att perosnerna lämnade rummet utan att ens kommit till saken! haha de kom aldrig nånstans de där! Och tomten va far till alla barnen.



Jag och min syster älskade "Beaty and the Beast" som jag sett att de sänder igen!
Arkiv X, åååh Mulder va ju så snygg och Scully så korkad att hon aldrig tog honom på allvar trots allt sjukt och övernaturligt som de va med om!

Komediserier som "En fyra för tre" minns jag lite smått och "Rena rama Rolf". Det är väl därifrån min syrra kallar mig Nisse kan jag tro, "Nissepisse päronpung".
Får ju absolut inte glömma "Tredje klotet från solen" som man satt och tittade på tillsammans med familjen. Så sjukt kul! Seindfeld va ju verkligen en av de första serier i sin kategori!
Nu när man har 5an förstår man varför "Vänner" alltid varit så poppis.



Vi va hela familjen rätt bra på att följa 24 och Lost hann jag nog se de flesta avsnitt ifrån 1-2 säsong. Sen blev det för invecklat. Försökte och ville följa Heroes men det sket sig efter att jag missade avsnitt 11 eller nåt. Ska försöka ta egen alla avsnitt en vacker dag hade jag tänkt!

Sen har vi ju alla dessa reality serier!
Det är väl Robinson som man minns och följde mest när det startade på svt1... eller va det på svt2?
Big brother kunde man få chans och se om man var hemma hos en kompis.
Men jag gillar inte när folk blir fulla, bråkar och hamnar i säng med allt och alla för att sedan vara den som vinner storkovan. När det varit bråk i verkligheten istan har jag aldrig varit den som är nyfiken och vill gå fram och titta vilka som bråkar. Jag har alltid velat därifrån då. Jag har aldrig gillat när nån är elak eller gör narr utav nån annan. Mår illa då. Ändå följde 1-2 säsongen av "Paradis hotel".
Fast när "Mammas pojkar" kom på TV zappade jag så fort jag kunde!
Lite lugnare serier som "Bonde söker fru" och "Ensam mamma söker" passar väl mitt sinne bättre.

Dark angel (Där jag såg söta Jessica Alba första gången) Puffy och vampyrerna, Medium, Ghost whisperer...
CSI miami, Coldcasetundera... Listan blir ju så jäkla lång!



Jäklar va det har funnits mycket! Trode aldrig när jag började på inlägget att det skulle komma upp såhär många serier i mitt minne! Är visst inte så dålig på TV ändå... bara att följa serierna! Och jag uppskattar de stunderna som jag lyckas hamna vid tv då ett serieansnitt börjar.

Jag har kommit fram till tre saker.

1: Att jag gillar film bättre än serier. Visst, en serie har sina fördelar då de kan hålla på länge som helst och de tar inte slut efter 2-3 timmar. Nackdelen är att de kan hålla på hur länge som helst, i flera år, vilket för min del blir svårt att följa eftersom jag tröttnar tillslut.

2: Det finns så himelsk många serier som jag skulle vilja se varje avsnitt på. Och jag som precis kommit in i "Dexter" tycker det är tråkigt att det ska ta sån tid innan nästa säsong börjar.

3: Jag kommer säkert alltid vara den som är tråkig att prata tvserier med. Eller TV överhuvudtaget.
Men då får det vara så. Jag följer ju inte Idol eller Melodifestivalen som börjar snart heller!
Jag känner mig så tråkig och utanför men varför egentligen? Ska jag titta på allt det här bara för att alla andra gör det så att jag kan passa in? Jag kan visst tycka det är kul, ibland. När jag väl hamnat vid tv:n så är det inte sällan som jag fastnar där.
Men jag känner att jag inte måste se allt för att hänga med. Det är egentligen nästan bara att läsa tidningen eller lyssna när alla andra pratar om vad som hände i förra avsnittet av "Uggly betty". Som också är en serie som jag gärna hade velat följa.

När jag flyttar hemifrån tror jag inte att jag kommer ha någon TV.
Nu för tiden så finns det så många gratis sidor som man kan gå in på och hitta serier eller program flera veckor efter att de visats. Det är jätte bra för mig. Då behöver jag bara passa in tittandet efter mina egna behov.

Finns det några serier som du minns eller som du tycker är bra? Komedi, sience fiction, animerade?
Vad hette den serien med hon jobbade på ett bårhus och kunde förändra tiden?

Snöbollskrig och fina händer

Mamma och Tom skulle in till stan och göra några ärenden så de körde hem mig till Sanna.
När vi skulle åka hade mamma och Tom snöbolskrig mitt ute på gatan! De är ju för roliga ibland de där två :P Hade jag inte känt mig så krasslig så hade jag mollat dem båda två!


Puzzla undrade nog vad tusan matte höll på med!


Det var verkligen blodigt allvar! Tom fick in några snygga träffar hehe.

När jag kom hem till Sanna hade hon precis varit på Hajen och köpt lite gott fika bröd så vi satt en bra stund och bara pratade. Vi kom fram till att vi inte setts på ungefär 3 månader! Det va roligt att höra allt hon och Sebbe varit med om på sin resa i USA över jul och nyår. Så tokigt det kan bli haha! Jag kommer få panik om mina väskor inte kommer fram som de ska när jag åker till Barcelona. Usch!

Vi bestämde oss att vi skulle fortsätta prata medans hon fixade en fin SPA-manikyr på mig!
Föredetta gästrum har nämligen blivit nagelsalong med en heldel manikyrverktyg och produkter.
Hon håller på att gå en intensivkurs i Göteborg där hon lär sig allt från enkel manikyr till att bygga på naglar. Tydligen går det väldigt bra för hon har redan fullt upp med massa kunder som vill ha fina händer. Roligt! Gud va mina händer och naglar behövde det här!


Sanna var mycket noggrann och duktig. Fick både skrubb och massage :)


En mjuk och len hand med glansiga fina naglar. Fult att mina händer är så röda bara:/


I utbyte gav jag henne en liten "minut massage" på axlar och nacke. Sedan va det dags för nästa "kund".
Mamma va så snäll och kom och hämtade mig.
Jag mår verkligen inte bra idag så tyävärr måste jag nog höra av mig till Anna och säga att jag inte kan följa med på pilatespasset. Tråkigt.

Ska ta och lägga mig några minuter, känns som jag håller på att svimma!

Förkylningfanskap

Jag HATAR att vara förkyld!
Kan knappt andas eller prata:( Det gör ont typ överallt. Mest i hals, öron och huvud.
Och jag blir ju så jävla trött och seg. Känner mig som en möglig svamp.

Ska ju träffa Pulkan idag men vet inte hur jag ska ta mig till henne. Om jag är ute längde än jag borde i det här vädret så kommer jag väl få feber också!

Osså ska jag kanske på Pilates på Asia idag. Får se om det verkligen blir av. Skulle vilja det men just nu ser det inte ut som om jag kommer orka. Inte så roligt att störa med att hosta och snörvla hela tiden!

Roligt är det iallafall att Bängans pappa ska hämta TV-bordet till mig idag! Schyst av honom!
Måste komma ihåg at ringa och påminna honom. Frågan är vem som ringer och påminner mig!

Nu vill Puzzla ha lite uppmärkamhet. Säkert vill hon ha mat. Eller mjölk! Tom ger henne mjölk hela tiden. Sa till honom att han fick lugna sig med det. Oj så tjurig han blev! haha
Jag ska iallafall ha kaffe så jag skriver kanske mer sen!
Må gott och akta er för förkylningsmonstren!


Puzzla innan stormen

Revbenspjäll och snödroppar


Här sitter jag och gnager revbenspjäll! Älskar att gnaga men gid så kladdig man blir!

Va på secondhand med Bängan idag.
Först va vi på Pingstkyrkan och där hittade jag ett TV bord!! Det va kärlek vid första ögonkastet så jag ringde hem till mamma och frågade om vi kunde ha det i garaget tills jag hittar en lägenhet.
Inredningstankarna flyter in i varandra så jag blir alldeles yr i bollen. Jag MÅSTE hitta nånstans att bo annars blir jag tokig!

Sen åkte vi till nya GIF. Där hittade Bängan endel fina saker och jag köpte med mig en blo skin/mocka kjol, lite sådär kul :)

Nu sitter jag och äter banankakan som jag bakade igår.
Den innehåller choklad, Marabou Schweizern nöt (Jobbig stavning). Tycker den blev lite torr men jag är så sjukt förkyld att jag knappt känner konsistens eller smak alls egentligen.


Banankaka med Schweizer nöt.

Imorgon ska jag kanske träffa Pulkan. Det var längesen så jag hoppas det blir nåt med det.
Om man inte blir insnöad!Fy all denna snö och kyla! Vill inte vara förkyld och huttra hela tiden. Okej... förlåt mig. Jag gillar ju faktiskt herr snögubbe och fru snölykta och att åka i backen.
Men det enda jag vill ha just nu som har med snö att göra det är att hitta "Snödroppar" i trädgården! Men jag tror inte de vågar sig fram än på riktigt riktigt länge.

Skönt känns det iallafall att man har fått iväg en sommarjobbsansökan idag! Det betyder att vi iallafall går mot ljusare tider!

Barcelona here I come!

Nu har jag bokat resan till Barcelona!
Och här har vi beviset!


Jag är en fegis!

Jag har suttit här nu och tittat efter en resa till Barcelona till i Maj månad. Vädret här hemma gör ju att det inte går att tänka på annat än att få resa bort till sol och värme! Och när man har vänner som bor där nere som man inte träffat på skit länge så är det ju ingen snack om saken. Det är ju bara att ge sig iväg!

Hittade en jätte billig tur/retur resa med Scandinavian Airlines som avgår ifrån Köpenhamns flyplats.
Men precis när jag skulle trycka på boka så kom en våg av osäkerhet över mig. Hjärtat började slå hårdare och snabbare i mitt bröst och jag hörde en röst i huvudet som sa: Du kommer aldrig våga. Du är för feg.

Vad är det värsta som kan hända, tänker ni?
Jag tänker på allt som skulle kunna hända och allt som jag skulle göra galet! Och att jag kommer göra bort mig! Att jag kommer hamna på helt fel ställe! Om jag missar flyget, vad gör jag då? Eller ännu värre, går på fel flyg! Tänk så gör jag nåt galet så att jag får polisen efter mig och jag inte kan förklara nånting?
Det är kanske fel att kalla mig blyg. Jag är paranoid!

Var ju inte alls längesen som jag vågade ta mig in till Martins föräldrar och åka T-bana själv i Stockholm för första gången. Okej när det var i Tensta till Centrum. Gå på på ett ställe och av på nästa liksom. Men att efter två och ett halvt år utan att ha vågat ta T-bana ifrån busstationen till Sollentuna är ju skamligt!
Och jag skäms. Känner mig så himla töntig.

Men det är just därför som jag måste göra den här resan. Jag ska spänna ögonen i och ta tjuren vid hornen.
Fara? Ha! Jag skrattar faran mitt i ansiktet, Mohahaha!

Simba är minsann inte rädd för faror han inte. Trots att han behöver öva på sitt rytande.


Jag SKA åka till Barcelona. Bara för att jag ska vinna över min rädsla och paranoia.
För vad är det värsta som kan hända? Egentligen?

Fogdevägen nästa

Blä.
Jag ska iväg om ca en timma och jobba på Fogdevägen.
Fast nu va det ett tag sen och jag ska bara vara där till sex så det är väl inte så farligt egentligen.
Bara det att jag är så himla seg.

Undrar om man ska äta där idag. Kanske bäst jag äter nåt litet innan jag sticker iallafall.
Får väl fixa mig och stoppa nåt i magen så blir jag nog piggare.

Schyst att mamma kör mig, annars hade jag fått ta bussen som går om 10 min och vänta i 45 min i "roliga" tvååker. Hade ju iförsig kunnat sola lite men jag har ingen större lust till det.
Håller mig till "UniQue sunless tan lotion" med aloevera i ifrån "Dr.Melumad's Avera" solserie. Mamma som säljer det! Man slipper den där solariedoften och den fräna doften som man får utav andra "brun utan sol". Den luktar inte alls stark utan bara fräscht. Jag kan tillochmed smörja in den innan jag lägger mig på kvällen även om jag har känslig nos.

UniQue Sunless tan lotion


Hehe så, lite reklam för mamma ;)

Nu ska jag ta och steka mig lite bacon! Hoppas ni får en bra dag!


Än har vi inte förlorat

Usch vad trött jag är.
Jag och Martin satt uppe sent inatt igen och pratade.
Vi behöver det. Jag behöver det.

Det är så otroligt skönt att vi kan vara öppna och ärliga med vad vi känner och hur vi mår just nu. Jag är verkligen glad att vi pratar om det. Att vi pratar över huvudtaget. Låter kanske konstigt men om vi bara klippte av tråden så hade det varit så mycket svårare! Så känner vi båda två.

Jag vet inte vad som hade varit svårast.
Om vi hade bott i samma stad eller så som vi har det nu.
För om vi inte haft typ 50 mil mellan oss så hade vi haft större möjlighet att ses. För man är inte tvungen att ses bara för att man bor nära. Men möjligheten skulle finnas där. Och då skulle man väl förhoppningsvis ses för att man ville och inte för att man borde.

Det kommer inte alltid vara så svårt som det är såhär i början. Men tillsammans kan vi hjälpas åt att göra så att det blir lite lättare för varje dag. Och ibland kommer vi säkert falla tillbaka på svårt igen.
Då är det bara att börja om. Slå ett kast och gå på nytt. Ibland har man tur, ibland mindre tur. När man sen väl är i mål så är det lättare att acceptera att spelet är slut om man minns hur roligt man hade under tiden.

Just nu känns det kanske som att vi har förlorat.
Vi kom kanske inte till det målet vi ville den här omgången tillsammans.
Men vi får hjälpa varandra i med och motvind tills vi når fram till nästa mål.
Det spelet som vi avslutat nu har ingen av oss förlorat utan vi har snarare vunnit en vänn för livet.
Och det är det största priset jag någonsin kommer att få.


Bambi och Stampe finns på riktigt!

Bambi och Stampe är inte bara bästa vänner på film!
En fantastiskt lyckosam fotograf vid namn Tanja Askani har fångat dessa Disney favoriter i verkligeheten!







Hur kallt och vintergrått det än är så värmer det i hjärtat att se två helt olika varelser sida vid sida. Någonting att lägga på minnet. Vi har bara en jord och vi delar den tillsamman med så mycket mer än det vi ser.

Drömvagga

Idag gick det otroligt lättare på träningspasset. Det var en ny instruktör som jag personligen trivdes mer med och som verkligen satte igång självkänslan. Börjar bli bättre på att kunna kontrolera andningen och ha koll på min hållning under passen. Kände nästan på slutet att jag andades in ny kraft och andades ut allt som jag inte behöver.

Ska försöka koncentrera mig på mina drömmar och att förverkliga dem. Saker med drömmar är ju att man inte kan se dem och man kan inte ta på dem. Därför vet jag inte riktigt hur mina drömmar ser ut. Men jag vet att de finns där. Måste bara komma på ett sätt att nå dem.


Hängstol ifrån Asia Spa

Nu ska jag natta sova mig!*Gäsp*
Skulle gärna ta och krypa in i hängstolarna de har på Asia spa! Så sjukt skönt att bara hänga och gunga runt. Bli vaggad till söms. Det hoppas jag man får drömma om inatt!

Fika i Gossestaden

Nu sitter jag och väntar på att få en pling utav Anna.
Vi ska åka till Falkenberg med hennes far och fika hos hennes faster tror jag! Roligt att få träffa lite släktingar! Ska se om jag kan få en dag då jag sticker och hälsar på mina egna. Man ska ta tillvara på de man har! Och det här året så ska jag verkligen försöka göra det.

Ikväll ska vi nog på den där "muskelharmonin" igen! Hoppas det blir lite mer mage och ben för jäklar va mina armar fick stryk! Fast de kanske behövde det. Ska iförsig jobba på Varbergs kurort i helgen så det kanske är bra om jag får igång styrkan i dem. Okej då.. Mer armharmoni tack!Nu ringer det!


Halva kvar till 50 syrran!

Grattis kärsa stora syster!! Hurra hurra hurra hurra!!

Essapessa Päronkvist 25år!! Det är ju halva 50 liksom!!
Jag kan inte fatta att Januari är slut och nu är vi inne på min och syrrans födelsemånad!
Nån som sett "In her shoes"? Vi är lite som de där två systrarna. Lite att ta i men nästan så är det. Hon är den smarta väluppfostrade och jag den dumma rebelliska.


Ung eller gammal, det är ingen som kan ändra på systrarna Nordqvist!

Jag ser upp till min syster så otroligt mycket. Tyvärr är jag nog rätt dålig på att visa det.
Ibland har hon fått vara som en extra mamma med pekpinnar som jag brytit.
Hon är den snällaste person jag vet. Nästan för snäll för sitt eget bästa. Men hon har alltid ställt upp för mig och vad som än händer vill jag kunna göra det samma.
Vi kanske är som natt och dag men våra motsattser möts ändå någonstans på vägen.
Hur gamla hon och jag än blir så kommer hon alltid vara min stora storasystser och jag kommer alltid få vara lilla lilla syster. Tillsammans med henne kommer jag alltid få vara den minsta och det är så skönt för vi blir som när vi va små när vi ses. Jag älskar dig Essa!

RSS 2.0