Garderob rensning

Skillnaden mellan killar och tjejer är att en kille köper en sak för 20 kr som är värd 10 kr bara för att han behöver det. En tjej därimot köper en sak för 10 kr fast den är värd 20, även om hon inte behöver den, bara för att det är rea.


 

Jag skäms när jag säger att jag inte har något att ha på mig för sanningen är den att jag har alldeles för mycket att välja mellan!

 

Rensa i garderoben tips som jag testat

1. För varje nytt plagg jag köper så ska minst 2 plagg bort (därav rensar jag garderoben ofta)

2. Skriv ett datum då du ska göra dig av med dina saker. Om du inte minns vad du har lagt i påsen så titta inte i den utan iväg med den derekt. Risken är annars att du börjar plocka tillbaka saker (vilket jag ofta gör).

 

När jag rensar så lägger jag ner allt i påsar som vi sedan skänker bort. Men om de där påsarna får stå för länge så tittar jag egenom dem och lägger väldigt ofta tillbaka hälften av det som skulle iväg. Jag har försökt vara hård mot mig själv men sen så blir jag "för snäll" mot mig själv och samlar på mig mer. Och det är ju inga dyra saker jag köper eftersom jag mest köper på rea eller på secondhand så det blir lätt mycket fort. Har den senaste tiden försökt att blunda för priset när det är något jag gillar. Brukar annars tänka "För det priset kan jag få minst två saker" eller "Nej men jag behöver ju egentligen inte den här". Men så fort det är på rea eller om det är tex 20% nånstans då passar jag på. Därav en massa saker som jag egentligen inte behöver. Det blir alltså dyrt i längden ändå.

 

 


Kommentarer
Postat av: Vic

Det är två fästen från de från monki, två små på vardera sida! Tror nästan det är ett måste för att de ska sitta överhuvudtaget :)

2010-02-25 @ 18:57:08
URL: http://victoriatornegren.blogg.se/
Postat av: Malin

Okej, men sånt behövs ju också! haha

Jag jobbar lite extra på överförmyndarnämnden, mest pappersarbete och sånt, hoho.

2010-02-25 @ 21:15:28
URL: http://todayimbored.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Min regel är att om jag inte använt ett plagg på ett år så åker den ut. Dock uppstår det måååånga undantag, så det kanske inte är en hållbar regel after all :)

2010-02-25 @ 23:56:42
URL: http://imacarena.blogg.se/
Postat av: simone

Hej Vinnie, vad står på ditt fredagsschema? Oplanerad dag här, skönt!.. Fast jobb dock :P

2010-02-26 @ 10:14:21
URL: http://fattybom.blogg.se/
Postat av: johanna

Sv: haha den finns på massor av sexsidor xD galet

2010-02-26 @ 10:43:28
URL: http://johannalicious.blogg.se/
Postat av: Almiiza

Jo tack det gick bra men ryggen får ju ta smällen, så nu går man runt som en gammal gubbe hemma:D Bra idé så att man inet fyller sin garderob, jag är bara för bäst på sånt:P hah hoppas allt är bra idag! kram

2010-02-26 @ 15:11:42
URL: http://almiiza.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0