Took my heart to the limit, and this is where I stay

 

 


April 29, 2010

Idag åkte jag och Anna en sväng till Gekås. Tog en titt i skoaffärerna men hade velat gå länge och titta och jag va inte på skoshopping humör riktigt heller så det blev inget.
Köpte bara lite småprylar inne i den gula kolossen. Bla hittade jag ett "laptop skal" så nu behöver man inte putsa locket på datorn. Inte för att jag orkat göra det förrut men nu slipper jag ju!

Köpte och testade varsin av Marabous nya smaker, Polkagris och Passionsfrukt med chili. De va väl okej men hade velat att marabou med jordgubbar skulle göra comback i sommar. Fortfarande förvånad över hur god den faktikst var! Som en sommardröm... Åh vi har jordgubbar i kylskåpet! Får hålla mig till helgen annars blir nog mamma bannad på mig.. de är inte svenska jordgubbar dock. Men men!

I miss you


Belöningen efter att ha shoppat under 500 lappen va ju den goda glassen som säljs i Gassans (Min fd kokosbollschéf) glasskiosk. Anna tog mjukglass med chokladtopping och chokladsås medan jag tog 3 kulor i bägare. Testade nya smaker som va riktigt goda allihop. Först Vitchoklad med fransk nogat, sen marängsväng och sist men mest uppfriskande, kaktus lime sorbet. Här kostade minsann 3 kulor endast 25kr och inte 35 som på torget hemma! Det är ju rena RÅNET! Här fick jag tillomed ett likadant kexrör(?) som Anna fick i sin glass! Den ni!!

Glassigt


Innan Anna körde hem mig så åkte vi ner och satt en stund vid fästningen. Det har ju varit en molnig dag idag men man kunde se solen lysa där bakom. Ett ordspråk värt att ägna en tanke åt ibland.

Imon vet jag inte riktigt var jag ska göra av mig. Ska till UM vid 12 men sen vet jag inte hur kvällen kommer se ut. Jag vet inte vad jag har lust till och jag ska jobba hela helgen så vi får väl se. Önskar iallafall alla en skön valborgsmässoafton ifall jag inte skriver imon också. Shitt.. på lördag är det 1 maj! My good va jag önskar jag va en knubbig liten kines med övernaturliga krafter att kontrollera tiden med!



Frukost eller dessert?

Det blev ingen After work med syrran eftersom det va så fullsmockat ned folk! Den där trevliga myskänslan liksom försvann. Så vi stack hem igen. Fick bli lyxsmörgås med skinka och räkröra istället =)

 

Nu så sitter jag med min dessert. Vaniljyoghurt med en skvätt blåbärs proviva topppat med solrosfrön, pumpafrön och krossade linfrön. Detta är egentligen vad jag brukar ha på min frukostmeny men det funkar lika bra som en nyttig desert! Jag blev så himla sugen på nånting sött men tänkte att jag ska försöka dra ner på snasket och istället äta nått gott men nyttigt. Oftast brukar det gå bra fram tills jag tar fram gottepåsen en stund senare hehe.. Får väl se hur det blir med det ikväll! Mamma ropade precis att hon köpt bilar.. några stycken kan man ju alltid köra in i garaget!

 


April 23, 2010

Nu har jag loggat in på mitt studera.nu konto!
I måndags va jag nämnligen inne en sväng hos en studieväglerare. Jag ville ha hjälp med vilka ämnen jag skulle kunna läsa upp på komvux. Jag hade tänkt göra det eftersom jag saknar själva klassgemenskapen (mkt tackvare resan till Prag med kulturklassare) men vet inte om jag vill plugga vidare till nånitng speciellt.

Hon tyckte dock att det kunde vara ett bortkastat år om jag hittade en utbildning som inte krävde fler ämnen och började fråga mig vad jag tyckte om. Och jag förklarade att jag gillar ju att röra på mig, skapa och pyssla med saker. Att jag skulle vilja göra nått annorlunda fårn den utbildningen jag har idag.

Fritidspedagog. Det va vad hon tyckte jag skulle passa till! Fanns i Halsmad och Borås. Egentligen va sista anmälningdatumet passerat men vi såg att det fortfarande låg ute så efter att ha läst lite vad utbildningen innebar så gick jag med på att söka! Och det känns hur bra som helst! Ju mer jag tänker på det ju mer hoppas jag att jag ska bli antagen. Helst i Halmstad. Wiiie.. jag har hittat en av alla vägar att gå! Hoppas det inte är en återvändsgränd bara..


Jag försöker få tag på Vanessa. Vi ska på afterwork ikväll sa vi igår men jag får inte tag på henne =/ Vill jju va där i tid så man får plats! Har länge velat gå på cheers and beers afterwork.. aen öl och få buffé är ju inte helt fel!
Till lunch tog jag därför bara och gjorde en lätt sallad med rök lax och mini plommontomater! Blev riktigt gott med en klick utav världens godaste räksallad från håstenshallen!

Får väl se vad som händer sen ikväll. Jag börjar inte jobba förrän klockan 15 imon i tvååker. Slutar dock inte förrän klockan 15 på söndag! så jag skulle gärna vilja hitta på nått sköj ikväll om det går! Anars får det väl bli nått i soffan.

Nu blir det kaffe! Och en smoothie blir det nog också ^^

Hej sålänge!




April 21, 2010

Jobbat natt i Tvååker och det har gått bra. Skulle ta bussen hem men hoppade av vid rödakorset och gick sedan resten av biten men svängde in på "Bikupan" först. Där hittade jag en hel del nya grejjer till min redan gravt överviktiga garderob.

Köpte ett blommit tyg och ett virkat band som jag sydde på så det blev till en schal :)


Jag vet att jag är dålig på att uppdatera och när jag väl srkiver så är det väl inget intressant men jag känner inte så mkt för att skriva just nu. Jag är ingen bra bloggare. Men ibland dyker det upp lite mojs så.

Nu ska jag lägga mig för jag ska med bussen 06.40 för att jobba i Tvååker igen.

Godnatten sa katten i hatten!


Från det ena till det andra

Idag fick jag rensat bland mina kläder, schalar och skärp! Äntligen!

 

Mitt gamla cd-ställ har gått från smyckeställ till skärpställ

 


 

Gick ner till stan med Lulle och Lumé för att möta upp Lulles söta mamma istan. Det gick lite sakta eftersom det va höga klackar som gällde hehe (gympadojor för min del). Vi fikade på Café Mignon ute i solen. Emelie jobbade och riktigt kul att se henne! Det blir allt för sällan! Roligt att det blev lite tid för tjöt med henne ockå:)

Sen fick jag äntiligen lämnat in mina stövlar så att de är nyklackade till nästa höst/vinter.

En snabb vända hemma och sen kom Bängan och hämtade upp mig. Vi körde en sväng om Kurorten för att se om mina nya solglasögon låg kvar där men ikke =/ Tråkigt, nu får jag köpe nya ingen!

Sen åkte vi hem till torpet där Ozzy och Nikkepikkeliten väntade på trappan.

Mumsade kladdkaka och kaffe medans vi värmde upp soffkuddarna! Myspuus

 

Jag kladdade på Nicklas gitarr :P

 

Jag vill ha en fårbebis... de se så mjuka och gosiga ut! Är det bara jag eller är det fler som tänker på dasspapper när man pratar lamm??


Varm kallsup

Gud vilken dag! Börjar med det senaste nytt.

Jag tog strandpromenaden och genom stan nu när jag skulle hem efter jobbet och fick se en ung tjej stå lutad över nånting som såg ut att vara en röd sportväska. När jag kom närmare upptäckte jag att det va en gammal tant i röd jacka som tjejen förgäves försökte få upp på benen!
Jag hoppade av cykeln och sprang fram för att hjälpa till. Tjejen som var tantens personliga assistent kan inte varit gammal och hon var förmodligen chockad för jag fick inte ur så mycket av henne om vad som hänt.
Såg tantens rullator stå högst upp i en backe så hon måste ha ramlat bakåt och det var ett stort jack som blödde i hennes bakhuvud eftersom hon slagit i asfalten ordentligt. Hon var vid medvetande men väldigt vimsig och tillslut fick vi henne att stå upp. En bil körde fram och det visade sig vara min kolega från kurorten och hon sa att hon kunde köra de båda till sjukhuset. Tanten var så ängslig för att hon "var till besvär" och ville bara hem men efter övertalning så satte hon sig i bilen och jag kunde cykla hem! Stackars båda två måste jag säg!

Jag var en riktig klant på jobbet idag.
Hade en man på tångmassage och han va en trevlig och allmänt trevlig gäst. När jag var klar med massagen så frågade jag om han ville ha mer varmvatten i karet och det ville han. Så jag vrider på och lyfter slangen.. SPLASH!!
Varmt vatten rätt in i munnen på honom! Snacka om att få en varm kallsup!
Ibland är man ju smidig haha...

Åh just det! Jag ska jobba på riktigt imon på stadshotellet! Anna ringe innan och frågade om jag ville jobba och som det lät på henne så förstår jag att de behöver all hjälp de kan få om de vill ha mig ;P Nä hehe.. Kul ska det bli iallafall tycker jaaug!

Nu ska jag äta potatis och purjolöksoppa! Ska bli gött, även om det inte är grillat!
Många som grillat i helgen tro? Har luktat ljuvligt från alla håll när jag cyklat hem på kvällarna iallafall!

Jävla BME-sms


Vaknade tvärt utav sms klockan 06.30 ifrån "BME" om att jobba natt nästa vecka i Tvååker! Va tvungen att springa upp och kolla i almenackan och nu kommer jag väl inte kunna somna om. Man måste ju va så jävla snabb annars hinner nån annan före. Hatar det där systemet egentligen. Jag skulle helst inte vilja ha mobilen på liggandes bredvid mig när jag sover men jag måste ju det om jag skulle få sms... Även om jag är upptagen en vecka så "måste" jag ha mobilen på ör de kan skicka sms om jobb som börjar gälla en månad senare ibland. Fan va pissed jag blir om jag inte får jobba nu när jag svarat Ja!

Vädret verkar inte så sköj idag... funderar på om jag ska äta på kurorten eller om jag ska ta och cykla hem. Eftersom det är söndag kanske det finns nån god efterrätt kvar! Får nog bli personallunch ändå :P
Ska träna efter, gjorde ju inte det igår men jag va helt slut efter jobbet och kände ingen pepp alls.
Gör nog bara enkla övnningar idag för att komma igång, sakta men säkert.

Ha en bra dag everyone!

The mighty ducks


1.20 min in i klippet

Han låter som Whitney Houston!

http://www.youtube.com/watch?v=-3-p_4z6FiM&feature=player_embedded


Sunny morning in my eye

Idag ska här knådas på bänkarna och skrubbas i tångbaden!
Toppen dag!

Hoppas alla får en skön lördag!
Har de tagit ut uteservieringarna än tro? :O

Kulglass=Vår

Vilken bra dag det varit idag :D Mått toppen!

Idag så va det dags igen för att gå "brevid" på städ igen.
Jag mötte upp en lite krasslig Anna och vi gick ner till stan i strålande (dock inte så varm) soluppgång.
Vi började att göra schnyggt i förrådet och sen va det dags att ta hand om alla rum. Ibland fick jag ta sängen och ibland toan. Gjorde några rum själv också, kul!
Blev jätte glad när jag fick höra att de vill ha kvar mig under sommaren ^^ Så nu har man fixat det, så det känns skönt. Ger lite ro i själen.
Låter kanske konstigt att jag är så glad för att fått ett städjobb men det är faktiskt inte så farligt!
Jag tycker om att plocka, göra rent och snyggt och se resultat. Jag behöver lite miljöombyte och lära mig nått nytt. Plus att jag får ju chansen att jobba med mina två bästa vänner, äta goda bacon till frukost och det blir väl tillgång till skön bassäng också så småningom!

När arbetsdagen va slut så tog vi vårens första kulglass i bägare på torggrillen och satte oss på kyrkomuren där ingen skugga nådde fram. Jobbiga tankar kunde inte störa och jaqg njöt av stunden bakom mina stora solglasögon.


Anna A, Anna B och jag tar vårens första glass 2008. Gissa dag? 9/4!


Nu ska jag strax gå och tvätta tänderna och fejjan och krypa till kojs.
I helgen ska jag göra en heldel spa-behandlingar så det kräver sin sömn för att orka vara på top!
Och det ska bannemig bli en svängom på gymmet nu. Är det fint väder när jag slutar så tar jag en spring längst havet först. I need it so bad! Känner att hela kroppen behöver stärkas upp nu och det är bäst att passa på när man börjar känna sig uppåt för då sjunker man nog inte ihop lika snabbt mellan varven.

Godenachten folket!

P.s Theo, jag är ledsen att jag av en slump (jag lovar att det inte va med flit) hann före dig. När nästa avsnitt kommer så kan du få skicka det till mig efter att du har sett det! Jag lovar att inte tjuvkika före ;)

Southpark äger!

http://www.free-tv-video-online.info/player/zshare.php?id=74723954981f268d


Som en rutten sill

Usch..  Sov bara mellan 9-11 idag..
Har varit helt depp men kom iallafall ut en sväng när jag följde med Anna för att hämta hennes cykel i stan.

Imon så ska jag få gå brevid Anna på städ! Ska bli intressant och roligt, ser fram emot det! Hoppas jag inte är till besvikelse bara =/

Sen ska jag iväg vid fyra för att jobba natt i Tvååker. Blir alltså en händelserik dag... Tror jag ska ställa in mötet med UM för det blir lite stressigt.. fast jag skulle nog behöva prata en stund, vi får se imon.

Nu ska jag ta och lägga mig iallafall för imon ska jag på bussen 07.29 mot stan!

Godnatt!

Gött Mjöl!!


...


Ena stunden behöver jag inte ens säga till mig själv att allt orndar sig och jag tror på det.
Andra stunden vet jag inte vad jag ska tro... eller om jag tror på nått alls.

Känns som jag lever olika liv hela tiden. Att jag lever dubbeliv som jag försöker hålla hemligt för den riktiga jag. Undrar nästan seriöst om jag är schitso... Måste samla ihop mig.

RSS 2.0