Sen du försvann

Jag har din smak i min mun
och hör din röst som viskar ömt
Jag hittar saker som du har glömt
Jag är ett vrak av den jag en gång var
För inte ett enda litet hårstrå av dig har blivit kvar
Sen du försvann, vilket jag inte riktigt förstod
Har jag gråtit en flod
Och jag har tappat allt mitt mod

Du lärde mig att slå ifrån mig
att ta dagen som den kom
Du va jämt så posetiv
som ett leende med kniv
Nu sitter jag fast i en undervattensström
som drar mig ner i en plågsam dröm
Fastän hjärtat blöder och kroppen inte orkar mer
Är det inget som jag råder över
Det är bara nått som sker
Jag lärde dig att gå ifrån mig
när det va dig jag tyckte om
Är jag den enda som ser
att sommaren inte ler?
Sen du försvann har jag börjat att förstå
varför himlen gråter så
Och jag kan bara titta på

Fast jag vet att det finns dem som har det värre
att dem borde bara färre
Vill jag att min herre skulle ta mig hem till dig
Ibland så känns det som om
någon programmerat om dem
saker som jag älskat en gång
Sen du försvann får jag inte någon ro
Jag har tappat all min tro
Och förlåt mig nu
det kan bara du

I en helt annan värld


I en helt annan värld skulle jag kunna vara någon annan
I en helt annan värld skulle jag vara någonting värd
I en helt annan välrd skulle jag ha dig här...

Mor och döttrar på roadtrip i Halland

Har haft en hel mysig dag idag! Trode det skulle bli jobbiggt eftersom jag inte kunnat sova ordentligt.

Var vaken sedan klockan 5 och gick up 6 i morse för jag orkade inte ligga kvar. Tog en kopp kaffe och sen gick jag ut. Det va jätte fint och ganska skönt i solen. Gick till min gamla skola som jag gick i från F-9 klass. Satte mig på stora stenen där det en gång satt en gammal rutschkanan som jag brukade leka massa lekar på. Satt och mindes lite suddiga minnen från den tiden.
Sen gick jag vidare till "hundklubben". Daggen i gräset blänkte så fint i solen.
Plötsligt så hoppade ett rådjur ut ur skogen över "ängen" och in i snåren på andra sidan! Häftigt!
La mig på en bänk och blundade. När klockan va 8 började jag gå hemmåt.

Vid 10 satt jag, syrran och mamma påväg mot söta Laholm!
Jätte fin och mysig liten sago stad =) Och vägen dit är fantastiskt vacker!

Påväg in mot lilla centrum av Laholm

Jätte god lokalproducerad glass

Mamma köpte en jätte fin tavla till vardagsrummet

Fyndade en hel del (mamma fyndar dyrt), åt glass och lunchade på torget.


Sen åkte vi till Halmstad och hälsade på hos Fribergarna och satt och fika ett tag i trädgården.

Innan vi begav oss hem så tog vi oss en god bupmiddag med sjukt god hamburgare (mamma tog fish'n chips). Hade verkligen tur med ädret hela dagen men sen blev det ruggigt kallt! Men mat i magen värmde ganska gott :)

Är jag och dem släk?

Nu är man helt slut efter en sån här mysig dag och ska sova gott hoppas jag! Jobba imon! Natti natti!

Syrran flyttat hem


Puzzla hittade en sofftplats i skuggan

Vi åkte till Växjö i lördags för att hämta hem Essa. Innan vi åkte rensa vi i garaget för att syrran skulle få plats med all sin skit!

Det fanns en hel del grejjer att lasta in i bilen!

Farbror Stephan hjälpte till att lasta och bjöd sedan på en härligt god lunch! Alltid lika mysigt att träffa honom och Vivica. Man blir så glad! De hade precis firat 30 års jubileum och visade gamla kort. Kul!


Lägenheten skulle vara skinande ren så det va bara att skrura från golv till tak


Trött som ett vrak va man när man kom hem igen!

Kärradal<3

Äntligen fick jag gjort min cykeltur till Kärradal!!

Vaknade 11.20 och tittade ut genom mitt nya fönster (satte upp rullgardinen igårkväll så jag kan sova i mitt rum nu) och såg att det va blå himel och vindstilla. For upp som ett skott för jag hade bara en enda tanke i skalle, "Nu jävlar ska jag iväg!". Såg att det va ett par stora kusliga moln in åt land men jag hade redan bestämt mig. Tänkte inte chansa. Satte på en kopp kaffe som fick puttra medans jag slängde ihop en sallad. In på toa, tvätta lite, på med solskydd (viktigt när man är i solen hela dan), fram och på med bikini och shorts. Kaffepaus. Knöla ner sallad och vattenflaska i strandväskan, ut genom dörren och i med hörlurar i öronen. Det hade börjat blåsa lite så sprang in igen och drog fram första bästa kofta. Sen va det skutt upp på Gula blixten och jag sa högt för mig själv, Mot Kärradal! Jag kände genast hur det ryckte i smilet =)

Brukar komma iväg strax innan 11 så jag struntade i att stanna vid mina vanliga rastplatser. Jag ville bara komma fram till min härliga strand med sand, klippor och gräsplättar!
När jag va framme kom jag på att jag inte fått med mig nånting att pyssla med. Som tur va så va "strandcafét" öppet nu när det är lov, annars brukar det va stängt när jag kommer. Så jag gick in dit och frågade efter ett block och penna. Det är det enda jag behöver för att klara en rastlös stund. Men jag blev mig aldrig rastlös.


Hittade en perfekt plats på en klippa precis vid strandkanten. Solen va varm men det blåste kallt och det va riktigt stora mörka moln en bit bort.  Kanske därför det inte va så mkt folk. Tog fram min sallad och åt den medans jag tittade ut över vågorna och  lyssnade till måsarna och surret från nån insekt. Jag bara njöt. Allt va så underbart och jag tillät mig bara tänka på allt posetivt. Och kom fram till att det finns faktikst en hel del posetivt i mitt liv.
Märkte efter ett tag att de mörka molnen höll sig kvar där dem va vilket gjorde mig ännu gladare. Inget varken kunde eller ville förstöra min sköna stund. Denna platsen ger mig så mycket. Jag finner ro i sinnet och klarar av att samla alla tankar när jag är där.
Kom fram till att jag har cyklat till Kärradal i 5 år nu! Och det jubileumet firade jag med att ta sommarens första dopp i havet! Blev mer än bara ett dopp tillochmed! Låg i hur länge som helst, när jag väl va i hela jag :P


Hade ingen handduk med mig men jag la mig på klippan och lät solen och vinden torka mig. Vinden va inte så skön, väldigt kall faktiskt men det sket jag i.

När jag kände att magen började kurra igen (hade glömt ta med mig nått mellanmål) så fick jag tvinga mig själv att gå tillbaka till cykeln. Tänkte "Det här ska bli fler än bara en gång i år" och det hoppas jag verkligen!

Jag är så jäääkla lycklig just nu! Har varit ett stort leende på mig hela dagen! Vet inte vart jag ska ta vägen, skulle kunna springa tusen mil med den energin jag känner i hela kroppen! Häftigt att en plats kan ha en sån effekt på en. Har verkligen fått laddat mina batterier!

Hoppas alla nån gång hittar en plats eller nånting som ger styrka. Om ni gör det, försök få tid att åtminstånde ett par gånger om året åka dit eller göra det. Jag gör detta ensam och stänger av mobilen men man gör själv hur man vill. Men det är "egen tid" som gäller! Har bara blivit en grej jag gjort en gång om året men det kan vara bra att lägga till ett par till.

Nu ska jag hoppa in i duschen! Hej sålänge!

Svenska jordgubbar

Perfekt kitering väder

Jag, Anna, Tess och Emelie försökte oss på Apelviken idag men det blåste så sjukt mycket! Det gillade iförsig kitesurfarn. Det såg riktigt häftigt ut att åka runt sådär i vattnet:D Är ganska så sugen på att testa surfing, man är ju faktiskt varbergare!
Men det gick inte att ligga och sola på stranden så vi stack hem till mig istället och la oss på altanen. Lulle kom också förbi en stund för att tjötade lite.


Lulle vet hur man hjular :P

Medans alla låg och pressade (jag har så svårt att bara ligga) så målade jag lite på min tatuering som jag hoppas få nålat fast på mig en dag. Det ska bli en drake och en tiger som "fightar". Enligt kinesisk mytologi så handlar det om balans och det är precis det jag behöver. Jag är så jävla kluven. Men eftersom jag inte är så förtjust i den kinesiska drakstilen så målar jag en mer fantasydrake. Frågan är var man ska placera den. Älskar ju drakvingar och tänkte måla så att dem är utfällda. Har kommit fram till att ryggen blir bäst men är det snyggast nere i svanken eller mellan skulderbladen tro? Så svårt =/

Måla i solen

Lyxfika i solen

Sen käkade vi Svenska jorgubbar!! Så gott! Fast vi hade bara matlagningsgrädde till och det va inte så gott så jag åt utan.
När vi satt där och precis mumsat färdigt så kom Bella och Bängan, rätt gött sletna efter en dag på jobbet. Vilken tur att jag inte hade snoppat (lol) alla jordgubbar!
Mamma tyckte nog det va rätt skoj att ha alla tjejer här hemma:P Tyckte jag iallafall ^^

Det va ju "Catch the moon" snubben!


Stefan Andersson på våran personalfest


När vi va på personalfest i Göteborg så va vi på Kronan där en snubbe presenterade sig som Stefan Andesson. Det va några som sa sig veta vem han va men jag hade ingen aning. Tydligen skulle han haft nån hit och kallats för "den svenska Brian Adams"   Han sjöng iallafall och spelade för oss, tänkte inte mer på det.

Visade ju sig vara snubben i videon här med denna goa låt som jag typ älskat hur länge som helst! Haha tokigt :P


Fika med vänner


Segat nästan hela dagen hemma för vädret sög ju idag igen men halv 4 skulle jag träffa Nadia och det fick mig på bättre humör.

Tillsammans med min vita kofta och jeansjacka höll jag värmen lite iallafall!


Jag och Nadia möttes upp vid torggrillen, som har varit våran mötesplats i alla dessa år vi känt varran hehe. Skulle gå en promenad men för att göra det är det gott med kaffe i kroppen så vi tänkte börja med en fika och gick till Mignong. Jag tog en nötkolakaka och den kan jag starkt rekomendera!
Vi satte oss på uteserveringen, lite kallt  men ändå helt ok. När vi satt där och snackade om de senaste så kom två snygga syslingar smygandes :P Tess och mLi (haha va tvungen) skulle också fika men det hade börjat blåsa ordentligt så vi hängde med dem in. Rikitgt roligt! Vi satt till stängning och skulle nog kunnat prata hur länge som helst. Blev ingen promenad men en skön stund med goa vänner är minst lika nyttigt!


Blev mkt härligt prat och skratt med dessa 3 tjusiga tjejerna<3

Känner att jag har fått en stor mängd posetiv energi nu.
Liksom, hallå!? Nu va det dags att moffsa sig upp ur hålet! Jag är ju en glad och posetiv fillur! Inte ska jag ligga och kravla nere på nån jävla botten. Det är okej att va depp ibland men jag vet ju innerst inne att det där tar jag mig ur även om det inte känns så just i stunden.

Mina vänner, Tack för erat stöd. Ni ska veta att ni är det viktigaste jag har. Det är ni som ger kraft till mig och det är ni som är den verkliga kraften i mig. Ni får mig att orka. Nu ska jag framåt och jag vet att ni är med mig vart jag än hamnar på vägen.  Det finns varken vinnare eller förlorare och vi får gå våran egna väg för att nå till vårat mål. Vi får alla gå i våran egen takt, det är ingen tävling. Jag är väl en sån som får ta små steg och det är väl för att jag är rädd att trampa fel men det är också okej. Det är rädslan att bli utskrattad som gör mer ont än att slå i marken. Man vill inte verka klumpig eller visa sig sårbar men det är minst lika starkt att visa sig svag.
Jag ville gå vidare för att jag tyckte jag stått still på ett och samma ställe och trampat min egen grop. Ibland tänker jag att om jag fick chansen så skulle jag vända tillbaka. Men jag vet ju inte vart jag är påväg så det är väl bara att forsätta vidare. Har tappat mig själv nånstans på vägen men med rätt folk vid min sida kommer jag "hitta mig själv" igen, även om jag inte vet vem det är heller. Senaste tiden har jag snubblat runt bland en massa dumma påhitt om att jag inte räcker till eller duger till nått . Små "problem" har varit som tyngder och tillsammans har det känts för tungt att bära men det gör mig väl bara starkare. Får slänga in ett "What doesn't kill you makes you stronger" på det, haha.

Jag uttrycker mig rätt mkt i bildliga begrepp... metaforer gör så att jag kan se mina tankar och kan sätta ord på dem. Blir lättare att hantera dem då.

Nu ska jag lägga mig! Imon hoppas jag på sol och strand och minst ett dopp i havet! Natt!!

Big girls don't cry

Fan! Kan inte vädergudarna unna mig en dag i kärradal! Jäkla "var annan dag väder"!! Jag måste få göra min cykeltur dit snart :(

 

Kära Kärradal, vänta på mig


Mitt rum är nog ingen ide att göra nått åt förrän de nya persienerna kommer... Så nästa vecka nån gång blir det stora tag. Vill helst ha bort skrivbordet o ha in mitt tv-bord men mamma tycker det är onödigt eftersom jag "snart ändå ska flytta".

 

 

Jodå, wish me luck på den! Känns som jag aldrig kommer här ifrån. Jag hade redan gjort upp min plan, för över ett halv år sen. Jag såg fram emot att genomföra den, beredd att satsa. Men så hände det en massa grejjer och planen gick i kras. Och jag har fortfarande inte nån plan B.

Varför kunde man inte låta saker vara som de är? Jag känner mig så jävla otillräcklig. Innan va jag nöjd med vad jag hade. Men så tittade man sig omkring och ville uppnå saker som alla andra runt omkring gör. Som om det inte är okej att vara nöjd att inte ha värsta framtidsplanerna. Jag måste lära mig att det är okej att gå sin egen väg och att det är okej att gå i vilken takt man vill. För mest är det nog åldersnojan som sitter i mig och gräver gropar i mitt huve. Och känslan i mig att jag inte egentligen kan nån nånting. Nånting som betyder nått iallafall.

 


"Det är nu allt börjar"


Fick ett sms av mamma när jag höll på och bädda en säng. "Ditt rum ser för jävligt ut, bara så du vet" stog det. Och jag blev förbannad för jag tänkte "Din otacksamma jävel! Här har jag preoriterat allt annat i huset än mitt rum när ni varit borta osv" Det visade sig att de höll på att byta fönster hemma. Så ja, mitt rum ser för jävligt ut! Blir källaren för mig inatt. Jag vill egentligen inte sova själv i källaren. Inte för att jag är mörkrädd eller nått men.. Jag vill inte skriva mer för då skulle det sluta nånstans nere på havets botten.
Idag är det ju studenternas dag! En dag som bara ska innehålla glada miner, skratt och sång!

Va hemma hos Annas pappa som fyllde år och bjöd på hemmabakat och jordgubbstårta. Tittade på när alla studenter åkte förbi på sina guppande flak. Så himla härligt att se alla sjunga och jubla. Rycktes ibland med lite så det kändes att jag va med dem haha. Fick vinkat lite iallafall :) Roligt att de fick sol också! Funderar på att gå en sväng tillsammans med den...

Grattis till er alla studenter där ute! Lycka till mer framtiden, den är eran!

Inte bara jobbiga moln idag

Ingen sömn på 4 dygnt, Ghaaa jag är en zoombie!
Ser ut som en iallafall. Axlarna uppe i öronen, krokig rygg och så hasar jag mig fram medans jag ger ifrån mig en massa smärsama, rysliga stönanden.
Idag gjorde jag delmassage, hawaiimassage, helkroppsmassage och en "Vi tillsammans"
Tre 80 minuters behandlingar på raken.. Puh, inte kontigt att jag ser ut som jag gör nu.

Men den sista behandlingen jag hade var med ett nygift (så sent som igår!) ungt par. De kunde inte slita blicken från varandra och lekte med varandras händer hela tiden. Det va verkligen underbart att se ett par så upp över öronen förälskade i varran. De såg ut som att de visste att de hamnat rätt. Så genuint vackert.
Jag försökte ge dem en så bra behandling jag kunde och det känns nog som jag lyckades lite iallafall för de nästan flög ut som på moln. Fast det va nog rosa moln av kärlek isåfall. Härligt!

Skulle egentligen tittat på balenfolket men alla hade nästan gått förbi när jag kom ifrån jobbet.
Men imon är det utspring så då ska jag titta på glada studenter som studsar lyckligt på flaken och försöka sjunga med i alla dessa studensånger.

Jaja nu ska jag ta en liten bit pizza som mamma lämnat till mig :) Mums, Rembrands med gräddfil och kräftskärtar ifrån Stantons, det är en sjuhelvetes smakupplevelse det! Smaklökarna dansar tango kan man säga ^^,

Three blondes are more than two brunettes

Jädrar vilket drag det är på gatan! Antagligen har killen i det blåa huset FF för det är en pojkkör som vrålat Savage gardens Truly mady deeply typ tiotusenfemtioåttå gånger! Funderade på att gå över och applådera eftersom det inte alls lät så pjåkigt men nånstans vid sexhundratjugotredje gången (jag har bra tålamod) så började de bli ganska tjatigt och nu ber jag till gud att jag ska slippa somna in (om det ens är möjligt) till denna sönder målbråtts-ylande slinga! Mina öron får canser!

Har haft det riktigt mysigt tillsammans hemma hos Anna och Bella ikväll. Jo, de är sambos hehe :P
Efter jobbet så stack jag till tjejorna som fixat sketa geo maud till moi :D Smask smask medans vi tittade på fotbollen. Tråkigt att det bara blev 1-1!
Kikade också egenom endel kort som Anna framkallat. Jag skulle också vilja framkalla massa bilder från datorn. Man gör jju inte det längre. Jag skulle nog ta livet av mig om mina digitalbilder som ligger på datorn där nere skulle försvinna. Måste föra över dem på skiva iallafall. Det har stått med på min "att göra" lista länge nu. När de är försvunna så hjälper det inte att säga att man inte hade tid för man kommer ångra att man aldrig tog sig den tiden.

Just det! En klasskompis ifrån SPA kom och fick behandling av mig idag! Jätte kul att se henne, även om jag kände viss avundsjuka på hennes snygga bränna som hon skaffat sig under sin 3 månaders resa i Asien :P
Blev ju lite konstigt att göra behandligen på henne för man ville verka proffsig men ändå avslappnad i hennes sällskap. Hoppas verkligen på en klassåterträff snart igen, det blev så lyckat sist.

Ska sticka ner till stan derekt efter jobbet imon för att kanske få en skymt av vackra balklänningar och håruppsättningar. Hoppas solen lyser på dem när de går ner, skulle va tråkigt om det skulle regna. Baldagen har alltid lyckats ha solen på sin sida så det skulle va tråkigt om den svek den här gången.
Tänker tillbaka på min baldag. Det va nog en av de bästa dagar som jag minns. Den kunde inte börja, ch  inte minst sagt, slutat bättre. Suck.

Men men. Imon kommer mamma och Tom hem från Dubai. Jag tror jag fått iordning på det mesta här i huset. Har inte varit så farligt mkt men man vet aldrig, inget undgår deras blickar.

 

Nu ska jag nachta mig! Hatt hatt!

Godnatt Lunarstorm

Jahopp. Då va det dags, det som jag trott länge skulle ske. Lunarstorm lägger ner.
Känns tråkigt faktiskt. Det va där jag satt i flera timmar före/i och efter skolan. Skrev flummiga tonårs grejjer på klotterplanket. Alla kontakter jag fick med folk som jag fortfarande känner. Åh denna dagbok. Alla dagboksinlägg och dikter jag skrev. Tänkte logga in på mitt gamla konto för ett tag sen för att spara alla dagboksinlägg men upptäckte då att det avslutats eftersom jag inte vart inloggad på länge. Jag blev riktigt ledsen eftersom det kändes som en stor del av mitt liv bara försvann. Alla tankar och känslor, tonårs förälskelser och olycklig kärlek.
Borde ha skrivit dagbok på riktigt istället. Tänk va fort sånt bara kan raderas sådär. Nu önskar jag iförsig att mkt av det jag tänker och känner nu kunde raderas lika lätt men jag tror ändå det skulle va skönt om jag börjar skriva av mig i nån bok. Men men... jag kommer sakna Bjarne. Buorlorulrllllluuuuh!

Nu ska jag gå och lägga mig. Upp och jobba imon. Hoppas man slipper tångskrubbandet. Har så nedrans ont i nacken, axlarna och mellan skulederbladen så det kan bli jobbigt att stå böjd över badkarskanten.

Natten natten

Zappar

Jag sitter nu i soffan framför tv (och datorn som jag flyttat in i vardagsrummet) och gottar mig med lite våfflor som jag gör här på plats hehe. Har lingonsylt och vaniljglass på och det är verkligen jätte gott!

Den här fredagen har bara rullat på.
Började med att jag fick hjälp av Lulle att ta hand om plast och tidningar. Det va en hel del så det hoppas jag mamma blir glad att själv slippa slänga det på återvinningstationen.

Var tvungen att komma ut en stund i friska luften efter som jag har hållt mig innomhus hela veckan. Det regnade ju endel men det va skönt att röra på sig. Fick köpt en ny nosplupp eftersom jag snytit bort min andra hehe..
Tog och svängde in för att hälsa på Bängan innan jag gick och handlade grejjer som mamma och Tom lär vilja ha när de kommer hem på söndag. Eftersom jag jobbar hela helgen så passade jag på att handla allt idag.
Sen har jag tvättat, strykigt och vikt ihop kläder. Får inte glömma att jag fick vattnat blommorna också. Så jag förtjänar en stunds degande i soffan, don't you think?

Tycker inte jag hittar nått kul att titta på tv så jag tror jag ska leta upp en film eller så kanske jag ser nått roligt på nån sida. Annars lär det bli Discovery chanel, i all ära :)

Trevlig helg allihop!



Redan torsdag!

 

Var tvungen att ge mig ut i regnet för att handlade lite mjölk till kaffet. Jan Andersson / SVD har verkligen fångat mitt nuvarande mentala tillstånd på bild haha!

Igårkväll fastnade jag i soffan framför en film med Jay and Silent Bob. Va så jävla trött men kunde inte sluta titta för smilet på mig blev bara större och större.
Man kan ju tro att det är världens B filmer men de driver verkligen med allt och det är jätte många olika kända personer som är med på nått hörn. Tex Will Ferrell, Chris Rock och Ben Affleck (som alltid är med). Jag undrar hur många filmer det finns egentligen med de här sjukt sexistiskt störda killarna (iallafall Jay) för jag har lyckats se några stycken. Antingen älskar man eller hatar man dem. Så skönt IQ-befriande. Fast öronen och ögonen ställs verkligen på prov när det gäller hur mkt snusk och grovt grova ord de klarar. Absolut inget för känsliga feminister om man säger så! Men jag kan inget annat än erkänna att jag är ganska kär :P


"Gör en U-sväng"

Anna va precis här. Vi käkade pizza och kebabrulle. Fy fan vilken skum kebab! Helt tjock och massa fettslamsor som hängde.. Inte ok!

Tittade på Grace Anatomy. Vilket avsnitt! Jag har typ aldrig följt det förrut men jag satt som fastklistrad med blicken och hjärtat dunka jävlar i mig. Vill inte missa nästa avsnitt nu!

Anna fick klämma på mig också. Aldrig känt sån spänning i musklerna förr. Antar att det är allt runt omkring som fått mig att spänna mig.  Har så sjukans ont i vänster axel/nacke. Men vilken omgång hon gav mig! Hon hittade ett riktigt pärlband där i axeln hehe. Gjorde gott men var tvungen att ta en värktablett för jag skulle vilja hugga av mig halva sidan och hela mitt huve. Har varit vaken hela natten också så det är inte så konstigt. Men känner mig lugnare i mig själv idag så jag gör en U-sväng in på bättringsvägen.

Snart dags för sov. Natti natti

Dave, Dave! Han expolderade!

Åh va jag älskar The chipmunks. Knatte-knutte den grå är så himla söt.. och sorglig! Undrar om jag har kvar filmen hemma hos mig, hoppas det.

 

Stackars Puzzla va återigen tvungen att tvättas med shampoo och balsam. Hittade nämligen två nya fästingar på henne idag. Så äckliga dom är! Förhoppningsvis funkar produkterna mamma säljer så hon inte är "testkatt" i onödan! Blir inga elaka bilder på en sur stackars katt som ser ut att ha tappat pälsen utan det får istället bli när hon expoderat!

 

Puzzla skvätte massa vatten på mig så jag blev så rädd att jag kom åt stop knappen:P


Klart man ska ha lite räkor när man varit en så duktig tjej


Efter regn kommer solsken

Mina vädergudar verkar ha tagit semester! Ska man behöva frysa sig egenom natten och sätta igång elementen i Juni!? Det regnar ju satan så borde det iallafall inte vara varmt?

I fredags spenderade jag hela eftermiddagen såhär!

Inte den mest smickrade bilden på mina stödpelare men de är nått av det finaste jag har


Igår kom Anna och Bängan hit på lite kaffe, kaka, glass och melon. Jag visade mig inte derekt från min bästa sida. Det är inte lätt för dem, jag vet inte heller hur jag ska hantera mig och alla känslor. Men de fanns där för mig ändå och det är det som räknas<3

Tog mig en lång varm härlig dusch nu iallafall. Skrubbat mig från topp till tå så min nya fina bränna är väl snart ett minne blått men det gör mig faktikst inte så mkt. Det kommer nya tillfällen att förbättra den i min trädgård eller på stranden. Det har varit dags för årets första dopp länge nu ju! Men efter regn kommer solsken och jag tänker lita på det!

Hej sålänge

Det posetiva är att jag ler på riktigt nu


 

 

 


Smällt bort

Håller på att frosta av frysen. Jäklar va det behövdes!
Ska koka upp lite vatten o ha i en kastrull så går det antagligen snabbare att får bort all is och snö! Man kan knappt se va som finns där inne.
Rätt kul ändå vad det är man hittar. Gammal potatisallad från mammas 50 års fest förra året tex. Vad vi käka för att ta tillvara på allt o ända hade vi massa kvar! Men jag tror jag tar och slänger den där salladen nu. Tar bara massa onödig plats och jag tror inte den är så mumsig längre.

Varför kan det inte va lika lätt att rensa ut och kasta allt gammalt som tar plats i ens liv? Jag har bara proppat in en massa skit och minns knappt vad som är värt att ha kvar längre. Jag borde frosta av mig själv.

Vacker juvel, vad kan gå fel

Vaknade nyss upp efter en helt galen söndag/personalfest/efterfest och gick in i köket för att göra mig en välbehövlig kopp kaffe. Öppnar kylskåpet och upptäcker att jag inte har nån mjölk! Big Oh NO! Jag som känner mig alldeles för seg för att ta på mig nånting och gå ut nu närmaste timmen. Och molnen ligger som tjock bomull och håller solstrålarna borta från att nå mig. Fan.

Men! Nu säger Pussla purr purr! Hon övertalar mig verkar det som. Jag tror jag orkar ändå. Eller katten har lurat min hjärna att tänka posetivt! Vilken smart katt jag har. Min kopp kaffe kommer smaka ännu godare nu :)

Tell me this night is over



Why should it be so bad to be bad,
When it´s so hard to be anything at all?
And why does everyone seem to forget
What it´s like to be all alone
- As soon as they
Have got someone, no it´s no fun
It makes me wanna vanish and die
Maybe I´ll throw all my clothes
Into a waterfall
And sit and spy while they all cry
- You get so silly when you´re lonely
And you think that you´re the only
Who say:

I hope that someone´s gonna call
And tell me this night is over
`Cause I wanna start living my life
Before I get much older
Well, I hope that someone´s gonna call
And tell me this night is over
`Cause I wanna start living my life
Before I get much older

Maybe you all would consider it a joke
If I say that I hate myself
But now and then
When I look into the mirror
All I see is a big mistake
-And wouldn´t you
Well, I just wanna be fun
Just wanna be the one
Who makes you smile
Well, I just wanna believe
That I could be something to someone
- Am I the only one around here,
Who´s not gonna live my life in fear?

Well, I hope that someone´s gonna call
And tell me this night is over
`Cause I wanna start living my life
Before I get much older
Well, I hope that someone´s gonna call
And tell me this night is over
`Cause I wanna start living my life
Before I get much older

(- I don´t understand you!)
- And why would you?
(- Can you tell me what is on your mind?)
- I don´t have words to say
How much I think I owe you,
- We ain´t gonna live our lives in fear...

That I hope that someone´s gonna call
And tell me this night is over
`Cause I wanna start living my life
Before I get much older
I hope that someone´s gonna call (someone call)
And tell me this night is over (over)
`Cause I wanna start living my life (live my life)
Before I get much older (oh oh)
I hope that someone´s gonna call (someone call)
And tell me this night is over (over)
`Cause I wanna start living my life (live my life)
Before I get much older (oh oh)
But I hope that someone´s gonna call (someone call)
And tell me this night is over (over)
`Cause I wanna start living my life (live my life)
Before I get much older (oh oh)
[All together]:
I hope that someone´s gonna call (someone call)
And tell me this night is over (over)
`Cause I wanna start living my life (live my life)
Before I get much older (oh oh)
I hope that someone´s gonna call (someone call)
And tell me this night is over (over)
`Cause I wanna start living my life (live my life)
Before I get much older (oh oh)

RSS 2.0