Supersize vs Superskinny

http://www.tv3play.se/play/231719/

Riktigt tankeställande program om hur hälsa och välmåeende blir påverkad av ens livsstil!
Blev glatt överraskad när det visade sig att det även va ett inslag om hur en bröstreduktion går till eftersom jag själv gjorde en när jag var 18. Nu fick jag äntligen veta hur det såg ut när jag låg där! Läskigt!

Jag blir alltid lika rörd när jag ser nått där människor vågar ändra och kommer till insikt med sina dåliga vanor. När det gått upp för dem att hur de levt/lever inte är "bra" för dem. Så härligt att se hur de kämpar och man verkligen ser hur de sen mår bättre. När de gråter av lycka över att nått sitt mål, då gråter jag med.

Vad man stoppar i sig tycker jag är ganska viktigt just för att mat har olika påverkan och inflytande på just hälsan. Tror att om man äter måttliga mängder av det man tycker om så kan man göra det utan att behöva känna ångest. Och man ska inte heller känna ångest när man väljer ett nyttigare allternativ framför nått onyttigt. Kontroll över mat borde inte automatiskt betyda att man har stenkoll på hur mkt man får äta av ett o annat. Istället borde kontroll innebära en avslappnad relation till all sorters mat.

Innan och efter bröstreduktionen


Att finna sin plats

Jag tror att det är genom levnadsval och livsstil som vi skapar våran hälsa och välbefinnande. Det krävs vilja att må bättre och man måste ge tid och lyssna på kroppens och själens behov. Man blir svag utav att inte använda sin styrka i både kropp och tanke. Ju mer energi man vågar satsa på sig själv ju mer orkar man ge till andra.

Om en blomma mår dåligt så flyttar man den till ett annat fönster där den kanske får mer sol, eller så sköter man om den noggrannare. Om man själv mår dåligt så stannar man ofta kvar där man är och kämpar vidare, när man egentligen måste inse att man är rätt person på fel plats.

Det är lätt att hålla fast vid det som varit i förhoppning om att det som aldrig var ska bli. Men man blir friare om man vågar öppna sig för nånting nytt. Jag har börjat tro att genom att tänka posetivt kan man styra hälsan och livstilen dit man vill.


"Personlig utvecklig innebär att något måste förändras. Det kan resultera i en kris som leder till ett öppnare sinne"


Kidnappad av de bästa<3

Jag kom precis hem efter att ha blivit kidnappad utav världens bästa tjejer<3
Det va helt underbart att stå tillsammans med er och känna vinden blåsa och ha stormande havet utbrett framför sig! Jag är så tacksam för att jag har er! Jag behöver inget mer och har allt när ni står vid min sida! Jag vill leva mitt liv och ska jag göra det tillsammans med er för ni är livet!!!

Some people are thoughtfull without thinking about it

They are always there, share everything without expecting a thing in return

They really teach us so much about living

 

Jag älskar er


Surf's up wednesday


Jesus gick också på vatten

Vakna i morse av att mamma öppna min dörr och frågade ilsket var hårblåsen var.
Den låg, helt oväntat, i hennes byrålåda...

Igår va det en riiktigt lyckad kväll!
Jag Anna Gabbi och Jannina satt hemma på min altan, drack gott och tjötade för att senare gå till Oscars där det åter va dags för Surf's Up Wednesdayclub Night!

Hur mycket folk som helst nere istan! Inte minst sagt på Oscars. Har varit där 2 onsdagar innan i sommar men det här slog de gångerna med hästlängder...
Musiken va riktigt bra! Dansade och träffade folk och hade verkligen tok kul! :D

Förutom ett glas med rosé som nån snubbe från gbg (rimmar :P) bjussa på blev det bara vatten för min del. Kände verkligen inte att jag behövde nått annat än det. Va redan full av lycka! Tror jag hade kunnat dansa hela natten! Det va nog tur att man fick i sig vatten (här rimmas det på) för jävlar va swätt man va!

Helt tråkigt att Varbergs grogar stänger kl 2. En timma minst till hade ju varit nice...
Men vi fick skjuts hem, fast jag kände hela tiden att jag ville gå så jag bad dem släppa av mig vid "Bästa pizza" och promenerade sedan resten av vägen. Hade jag varit slut så hade jag självklart velat bli buren fram till dörren men jag kände att jag fortfarande va pigg för en walk i friska luften.
För mig är det ett sånt skönt avslut på en lyckad kväll att gå bort från alla ljud och skratten och bara tänka på allt kul man gjort :)


Idag är det regn. Har ju varit så fint och soligt hela veckan så det tycker väl naturen är gött.
Och med det säger jag; Vatten is the shitt helt enkelt ^^




Försöker du ens förstå mamma?


Fan om jag ska bli bättre så kan du väl för i helvete försöka förstå! Men du bara förstör!! Du vill att jag ska känna hat mot dig? Du lyckas med det bättre än nått annat.

När jag är omkring dig är det som all posetiv energi jag känner är som bortblåst. Du ger mig bara negativitet så fort jag är nära dig! Du är så sjukt blind att du inte fattar att det är duuuu som får mig att må som jag gör många gånger!! Nästan alla gånger!! Kanske inte alltid är ditt fel men för fan visa lite överseende!

Jag vill bort bort bort! Slippa dig!! Jag vill inte vara nära dig och jag vill inte att du kommer nära mig!!

Alla som jag pratat med, skolsköterska, läkare, kurator. De säger att det är du. Jag tror dem. För varje dag jag är fast här med dig tror jag dem utan tvekan.

Jag vill inte känna som jag gör mot dig men det är jävlar i mig inte lätt. När jag försöker, verkligen tänker efter minsta lilla innan jag gör nått i din närhet lyckas du ändå hitta nånting som jag gör fel. Då är du inte sen att tala om för mig hur misslyckad jag är. 22 år gammal Vinnie och titta var du är!
Jo tack.. jag tänker så hela tiden. Tack för påminnelsen. Tack för ditt stöd. Verkligen jävligt uppskattande.

Om du försökte ta dig tid att lära känna mig istället för att dra slutsattser så kanske du skulle kunna förstå lite. Då kanske du inte skulle missuppfatta röstlägen osså är det jag som förstört ditt humör. Så står man där och tänker, shitt va gjorde jag nu då? Men du går derekt på det du tycker dig höra. För du vet ju bäst. Du vet ju va som är rätt o fel. Hahaha.

Allt skulle bli så mkt bättre om jag försvann ur ditt liv. Så skulle du slippa ha skuldkänslor för hur misslyckad jag blivit.


Från o med du



Står i din port står bara still
För en minut sen var du min
en tredjedel av den jag var går hem
för en är krossad, en är din
det här är slutet på vår film

Från och med nu
Från och med du

Ser dig på blåa i april
i telefon i nya jeans
men jag har samma trasor på och röker samma marlboro
jag minns varenda scen ifrån vår film

från och med nu
från och med du

jag blir aldrig samma, från och med du

(från och med då från och med du)

från och med du

(somliga ljus brinner aldrig ut)

står inte ut, står inte ut
ett år försvinner utan ljus
även om ett sekel går så ska jag alltid vänta på vår tur
från och med då

Från och med du, du,du,du
från och med du, du,du,du

jag blir aldrig mer densamma , jag blir aldrig densamma som förut
somliga ljus brinner aldrig ut

och i din port har ingenting
förändrats utom just på din
för bredvid ditt namn står ett namn till

Vart tog den söta lilla flickan vägen?

Ljug inte... det ända jag begär är ärlighet. Om jag är värd nått så är det väl det isåfall.

Det sista jag behöver.. Eller så kanske det va det här som va meningen. Jag vet fan ingenting längre.

Orkar inte mer nu. Helvete!

Friday night

 


Bodegan
Det va legg 23 och vi kom in (waw)

 

 

Oscars fridaynightclub

Me and the baby boys :P


Fick autograf från bartendern :P (ser ut som åderbrock på handleden)


I tanken just nu

I haven't slept at all in days
It's been so long since we've talked
And I have been here many times
I just don't know what I'm doing wrong

There's only so much I can take
And I just got to let it go
And who knows I might feel better
If I don't try and I don't hope

Maybe there's nothing more to say
And in a funny way I'm calm
Because the power is not mine
I'm just gonna let it fly



Juli 6, 2010

Idag skulle jag vara ledig första gången sedan i torsdags. Men jag va tvungen att ändå gå upp tidigt för att klockan 8 skulle "Persien-Pelle" komma och fixa i våra fönster, äntligen. Dock jobbigt att inte få nån sovmorgon.
Jag va rätt pigg ändå när jag gick upp halv 8, så kvart över tog jag mig en spring i slingan. Gick jävligt bra den här gången trots att det va längsen sedan sist. Blir bara sån förbannad på att jag måste lyssna på jäkla MIX Mega Boring eftersom jag inte hittar min mp3. Under tiden jag sprang kom knapt 2 låtar, annars va det bara träligt tjöt!

När jag sen va påväg för att handla så ringde min shiiif ÄnaPäna och frågade om jag kunde komma in en stund och jobba några timmar. Efter lite tänkande så kände jag att jag lika gärna kunde ställa upp.
Handlade, käkade lite lunch och bikade iväg till stads. Känns skönt att man kunde hjälpa till!

Nu ligger jag i min säng och är helt slut. Tittar mig omkring och det ser ut som mitt rum exploderat. Måste få ordning här nu, mår så jävla dåligt av att det ser ut såhär. Hittar fan inget. All tvätt som ligger överrallt lär ju egentligen behöva tvättas igen. Blir så less på det. Är ledig imon men kul att städa då=/ Mamma och Tom åker på tors så då har jag ju mer plats att sortera allting utan att det ligger i vägen.
Får se hur jag gör.

Min mage kurrar, tror den vet att grillet snart är klart!
Och sen blir det smaskig Cheescake som jag bakat ihop! Superenkelt recept som jag faktiskt ska skriva upp här så jag har det nånstans=)

Ska bli intressant att se hur mörkt det blir i mitt rum inatt!


Skattjakt med pappa

Pappa va här i helgen på besök från Stockholm =) Trevlig överraskning att komma hem till efter en hel dag på jobbet!


I söndags åkte Vanessa Pappa och jag på skattjakt!
Jag har nämligen ett minne från när jag va 4-5 år då vi gömde en ask med små saker i under en sten.
Det mindes pappa också så vi åkte för att se om vi kunde hitta den!
Vi tittade under och lyfte på en massa stenar men tillslut fick vi ge oss. Men tänk va häftigt om den ligger kvar!

Pappa frågade för ett tag sen om det verkligen va slut mellan mig och Martin. Så sa han att han inte ville låta egoistisk men att det va tråkigt för nu kommer jag ju inte och hälsar på honom som jag gjort eftersom jag inte längre åker till Stockholm. Tycker också det är tråkigt. Men att höra det från pappa är ovanligt, han säger ju inte sånt så ofta. Man umgås ju inte så mkt med sin far längre... eller det har man väl aldrig varit så ofta men nu när han bor där uppe så är det ännu mindre chans. Så detta va iallafall en riktigt mysig grejj... Tror jag pappa me tyckte:)



Långtorsdag


Tagit det lugnt idag eftersom jag hade feber i morse och ska jobba imon. Två panodil lyckades iallafall få bort den så jag känner att det inte är nån fara att jobba.

Va en sväng på stan ikväll med Anna och Bella. Mysigt med långtorsdagar, önskar man va lite piggare dock.

Sova time. Najt

Lyx fruktsallad

Päron

Vattenmelon

Persika

Apelsin


RSS 2.0