Nu kom jag bara för att gå

Okej.

Funderat ett tag över om jag ska börja ta och skriva lite här igen, iaf kanske sisådär nån gång i månaden hehe. Nytt år, ny lägenhet, nya jobb, nya vänner. Alltså en heldel nya möjligheter! Skulle vilja skriva om allt som har hänt sen sist men det skulle ju ta en evighet!

Kan ju iaf tala om att jag just i denna stund är fullt uppe i att flytta från mitt 2:hands läge (mitt i centrum) som jag bott på senaste halvåret. Om bara några dagar kommer killen som jag hyr av hem från sitt backbackande runt ekvatorn. Hade gärna bott kvar, kanske skulle gå att övertala honom att stanna några månader till? Om jag har tid ork och lust kommer det självfallet raporteras mer om flytt till nya lyan. Betalar dubbel hyra nu så det ska också bli skönt att slippa. O ska bli väldigt skoj att få sätta sin egna stil med sina möbler o sånt såklart. Fast det har hållit mig vaken om nätterna mer än klubblivet nere på gatan.
.
I slutet av feb blev jag klar med min utbildning i Azurvedisk massagekonst och jobbar nu med det minst var ojämn helg. Jag tycker väldigt mkt om själva massagen och tänket men det är mkt att komma ihåg så det gäller att öva öva öva. Vilket mina nära o bekanta inte klagar på hehe..

På fredag påbörjar jag jobb nr 6, som trivselvärd (hör va fint det låter ;P) på SheShape som är en träningsstudio designad för kvinnor. Känns jätte bra och tror det även är ett bra ställe för mig sätta igång med min egna träning på. För nu är det ju vår och dags att vårstäda, inte mins kroppen! Har "unnat" mig lite väl mkt onyttigheter utan att ha hjälpt min kropp att ta hand om det jag stoppat i den så nu ska jag unna den att må bra.  Äta nyttigt o träna, för att kunna unna mig onyttigt och slappa. Handlar ju om att ge och ta ^^

Ne nu ville man tydligen ha med mig på pop quize! Vilket är konstigt eftersom jag inte har så mkt att tillföra i rätta svar ossånt.. men jag kan iaf dricka öl :))

Hej svej!



RSS 2.0