När du öppnar din dörr

Går runt och ler o känner mig barnsligt lycklig! omg omg.. Kan man känna så här efter så lite tid? Kikar in som i ett nyckelhål o gillar det jag ser men det är nånting som får mig att inte riktigt våga öppna. Vankar av och an hela tiden, olika saker som håller mig tillbaka. Det är min tur nu... det är så jag måste tänka. Varför vänta när jag väntat länge nog? När dörren är tillräckligt öppen så måste jag våga hoppa rätt in... hoppas det inte blir med buller o brak bara!

Ett fint paket


Ett riktigt fint paket.
Tänk så blir man besviken på vad som ligger inuti?
Men varje gång jag får tillfälle att känna efter så ger du ledtrådar om att det kommer innehålla nått jag önskat mig länge. Att det är nånting som jag verkligen behöver. Och jag tror att det är nånting som bara du kan ge mig just nu. Jag vill iallafall tro att det som ligger i paketet är minst lika fint som utsidan, mer än ett paket med fint omslagspapper.
Men vågar man låssa på banden och öppna? Borde vänta.. men jag är så nyfiken nu! Hjärtat slår på högvarv och det pirrar i magen så fort jag tänker på det. Kittlas i hela kroppen.

RSS 2.0